Çözüldü Bluetooth gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Kaer Morhen
Merhaba,
Bilgisayarımda Bluetooth mevcut ancak hızlı panelde aktifleştirme butonu gözükmüyor.

Adsız.png

Daha önce de bir kez başıma geldi bilgisayarı kapatıp açınca düzelmişti ancak bu sefer düzelmedi.
Cihazlar kısmını da şöyle bırakıyorum, cihazlara bağlanmak istediğimde "Bluetooth kapalı." uyarısını görüyorum.

1702532232485.png

Daha dün gece kullanmıştım, herhangi bir sorun yoktu.
Yardımcı olabilir iseniz çok müteşekkir olurum.
Sistem özelliklerini de şöyle bıraktım:

1702532340615.png

Tekrardan kapatıp açınca düzeldi ancak sorunun kaynağı nedir? Neden bu şekilde oluyor acaba?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm.

Şu şekilde çözdüm: Bluetooth sürücüsünü tamamen bilgisayarımdan kaldırdım ve daha sonra Intel'in sitesinden yeni sürücüyü indirerek kurdum.
Bu aşamadan sonra da bilgisayarımı yeniden başlatarak sorunu çözdüm, o günden beridir de herhangi bir şekilde cihaz görülmeme, Bluetooth yokmuş gibi davranma veya kendini kapatma gibi sorunlarla karşılaşmıyorum.
Sorunu çözdüm.

Şu şekilde çözdüm: Bluetooth sürücüsünü tamamen bilgisayarımdan kaldırdım ve daha sonra Intel'in sitesinden yeni sürücüyü indirerek kurdum.
Bu aşamadan sonra da bilgisayarımı yeniden başlatarak sorunu çözdüm, o günden beridir de herhangi bir şekilde cihaz görülmeme, Bluetooth yokmuş gibi davranma veya kendini kapatma gibi sorunlarla karşılaşmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm.

Bunu yazmaya gelmiştim. Kendin çözmüşsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı