Bluetooth ile iki kulaklık birden bağlanmıyor

Ayberk Bozkurt

Hectopat
Daha fazla  
QCY arcbuds marka kulaklığı evin içinde tek olarak kullanıyordum(genel olarak sağ kulaklık). Şimdi ikisini birlikte bağlayamıyorum sol kulaklığı algılayıp bağlanıyor. Sol kulaklığı görmüyor solu bağlıyorum bu sefer de sol kulaklığı görmüyor. Birkaç defa resetleyip Bluetooth bağlantısını kesip tekrar bağladım ama çözemedim .nedenini/çözümü bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Banada aynısı olmuştu, ben iki kulaklığı kutusuna koyup tekar denediğimde düzelmişti.

QCY arcbuds marka kulaklığı evin içinde tek olarak kullanıyordum(genel olarak sağ kulaklık). Şimdi ikisini birlikte bağlayamıyorum sol kulaklığı algılayıp bağlanıyor. Sol kulaklığı görmüyor solu bağlıyorum bu sefer de sol kulaklığı görmüyor. Birkaç defa resetleyip Bluetooth bağlantısını kesip tekrar bağladım ama çözemedim .nedenini/çözümü bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
Kulaklıkları kutunun içine yerleştir düğmeye basılı tut düzelir

Kulaklıkları kutunun içine yerleştir düğmeye basılı tut düzelir.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapın, olmazsa kulaklıktaki düğmelere (varsa) basılı tutun.

Bana da aynısı olmuştu, ben iki kulaklığı kutusuna koyup tekar denediğimde düzelmişti.

Bunu birkaç defa yaptım yukarıda da yazdığım gibi ama düzelmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı