Bluetooth ile Wi-Fi 2.4GHz bandında çakışma sorunu

0x2121

Megapat
Makaleler
2
İyi forumlar herkese.

2.4GHz modemim var ve 2.4GHz bandını kullanan Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Bluetooth kulaklığı kullanmaya başladığımda Twitch'de canlı yayın izlerken 720P de bile donma yaşıyorum, takılıyor 3-4 saniye geri geliyor. Fakat YouTube'da 4K video izlerken sıkıntı yaşamıyorum. Sanırım sadece Twitch'de yaşıyorum bu sorunu sebebini bilen var mı? Nasıl çözebilirim? @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi forumlar herkese.

2.4GHz modemim var ve 2.4GHz bandını kullanan Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Bluetooth kulaklığı kullanmaya başladığımda Twitch'de canlı yayın izlerken 720P de bile donma yaşıyorum, takılıyor 3-4 saniye geri geliyor. Fakat YouTube'da 4K video izlerken sıkıntı yaşamıyorum. Sanırım sadece Twitch'de yaşıyorum bu sorunu sebebini bilen var mı? Nasıl çözebilirim? @Recep Baltaş
Bende de aynı sorun var. Bluetooth ile Wi-Fi aynı anda kullanılınca internet hep kopuyor ve hızı düşüyor. Modemin dibinde 240P videoları bile donarak izliyorum. Bildiğim kadarıyla bu sorunun bir çözümü yok ama çözümünü bilen varsa beni de aydınlatırsa sevinirim 😀

Bende de aynı sorun var. Bluetooth ile Wi-Fi aynı anda kullanılınca internet hep kopuyor ve hızı düşüyor. Modemin dibinde 240P videoları bile donarak izliyorum. Bildiğim kadarıyla bu sorunun bir çözümü yok ama çözümünü bilen varsa beni de aydınlatırsa sevinirim 😀

Çözümü var aslında ama biraz tuzlu. 5GHz bandında çalışan modem satın almak ya da modemin kanalını değiştirmek ama bu yöntem ben de işe yaramadı

Çözümü var aslında ama biraz tuzlu. 5GHz bandında çalışan modem satın almak ya da modemin kanalını değiştirmek ama bu yöntem ben de işe yaramadı.
Aslında bizde o da var ama modemi bize Superonline veriyor ve kendi modemimizle değiştirmemize izin vermiyor 😟
Kanal değiştirmeyi ben de deneyim belki biraz daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı