Bluetooth kulaklığımın ses kalitesi düşüyor

Şöyle bir şey fark ettim. Mute atmadığım sürece kulaklığın ses seviyesi hiçbir şekilde değişmiyor.

Realtek Audio Control'ü Microsoft Store'dan yüklemeye çalıştığımda hata alıyorum, yüklenmiyor.
1687868858237.png

Hizmetlerden Bluetooth Eller Serbest gibi bir şey vardı onu da devredışı bıraktım yine mikrofon kullanılamaz hale geldi.

Son düzenleme:
Şöyle bir şey fark ettim. Mute atmadığım sürece kulaklığın ses seviyesi hiçbir şekilde değişmiyor.

Realtek Audio Control'ü Microsoft Store'dan yüklemeye çalıştığımda hata alıyorum, yüklenmiyor.
Eki Görüntüle 1838305

Hizmetlerden Bluetooth eller serbest gibi bir şey vardı onu da devre dışı bıraktım yine mikrofon kullanılamaz hale geldi.

Evet sadece mikrofon kullanılıyorken oluyor bu sorun, dün Valorant'a girmiştim seçim ekranında yine aynı sorun oldu kulaklığımın mikrofonunu kullandığı için, eller serbest moduyla alakalı bilgim yok.

Windows 11'de Bluetooth kulaklık kullanırken mikrofonu kullandığımda ses kalitesi düşüyor. Bildiğiniz hışırdıyor kulaklık. Telefonda böyle bir sorun yok.
ayarlar>cıhaz>ses >cıkıs cıhazı mesela kulaklıgın jbl dıyelım orada ıkı tane jbl li secenek olacak hangısı secılıyken kotu ses alıyorsan dıger secenege tııkla sorunun cozulmus olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı