Bluetooth kulaklık güç tüketir mi?

Masterkeles

Centipat
Daha fazla  
Excalibur G770 laptopuma monitör mouse ve çoklayıcı arayıcılığıyla klavye kulaklık bağlıyorum. Ayrıyeten M.2 SSD ve 8 GB RAM eklemesi var. Artık laptopun watt gücü hepsine yetmiyor (SSD'yi yeni ekledim.) Blutooth kulaklık çözüm olur mu? Olursa önerilerinizi alabilirim.

Bu sefer de Bluetooth devresi güç çekecek.

Peki hocam ne yapabilirim bu güç tüketimini azaltacak veya güç kaynağını güçlendirecek?
prize takıp güç çeken, laptoptan gücü az alan çoklayıcılar kullanabilirsin.

1755084835685.png

Hocam mesela çoğaltıcınızın yanında böyle bir giriş olur, o girişe uygun kablo alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2555082

Hocam mesela çoğaltıcınızın yanında böyle bir giriş olur, o girişe uygun kablo alabilirsiniz.

Aynı modele sahibim kablo bulsam iyi olacak sağ olun.

Eki Görüntüle 2555082

Hocam kusura bakmayın ama o kablonun adını veya kendisini internette bulamadım bir bilgisayarcıdan mı temin etmem lazım?

Son düzenleme:
Aynı modele sahibim kablo bulsam iyi olacak sağ olun.

Hocam kusura bakmayın ama o kablonun adını veya kendisini internette bulamadım bir bilgisayarcıdan mı temin etmem lazım?
DC barrel jack kablosu almanız gerek. ancak mm farkı var. ürünün satıcısına sorun veya kendiniz boyutu ölçüp 5V civarı bir kablo alın. evde varsa ince uçlu benzer bir uç deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı