Bluetooth kulaklık kutusu nasıl şarj edilmeli?

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Merhaba.

Kablosuz kulaklıklar konusunda pek bir bilgim yok arkadaşlar. O yüzden sormak istedim sizlere.

Huawei FreeBuds SE modelini almayı düşünüyorum. Bütçeme göre F/P ürün bu şu an.

3 sorum var;
  1. Kulaklık kutusu Samsung adaptör ile veya bilgisayar kasası ile şarj edilirse sorun olur mu?
  2. İlgili kulaklık Android, iOS ve Windows işletim sistemi üzerinde sorunsuz çalışır mı?
  3. Amazon.com.tr bu adaptör ile sorunsuz kullanabilir miyim?
Kablosuz kulaklık kullanan ve deneyime sahip arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

Bilgisayar kasası ile şarj edersin bir sıkıntı çıkmaz ama normale göre baya yavaş şarj eder.

Hayır sorun olmaz, şarj edebilirsiniz. Evet bahsettiğiniz platformlar üzerinde sorunsuz çalışır. Adaptörü ben önermiştim konunuzda ve öneririm. Adaptör ile sorunsuz çalışması gerekiyor.

3 soru için de, olumlu. Bilgisayar kasası ile şarj edebilirsiniz. Zaten bunun için adaptör koymuyorlar. Ama istediğiniz adaptör ile de şarj edebilirsiniz. O ürün ile bilgisayarda kullanabilirsiniz sorun olmaz ancak kulaklığın bilgisayar performansı beklediğiniz gibi olmayabilir.

Hayır sorun olmaz, şarj edebilirsiniz. Evet bahsettiğiniz platformlar üzerinde sorunsuz çalışır. Adaptörü ben önermiştim konunuzda ve öneririm. Adaptör ile sorunsuz çalışması gerekiyor.

3 sorunun hepsinden emin miyiz o zaman hocam? Sorunsuz kullanabilirim yani sorularıma göre?

3 sorunun hepsinden emin miyiz o zaman hocam? Sorunsuz kullanabilirim yani sorularıma göre?

Evet sorunsuz kullanabilirsiniz.
Kulaklık için bir bütçeniz var mı bu arada?

Adaptör ile birlikte 1000 TL ayırdım.

Tavsiye ettiğim güzel bir model:

Sanırım TWS istiyorsun Eray değil mi?

Bütçe var ise Deluxe modeli çok daha iyi olur.

Ben Jabra Elite 75t cihazimi 33w/22.5w/18w/10w, TV ve PC ile tek tek şarj ettim, sorun olmadı. Eğer kaliteli ise sorun olmaz bence, ama 10w/5w ile şarj edilmesi taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…