Bluetooth kulaklık kutusu nasıl şarj edilmeli?

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Merhaba.

Kablosuz kulaklıklar konusunda pek bir bilgim yok arkadaşlar. O yüzden sormak istedim sizlere.

Huawei FreeBuds SE modelini almayı düşünüyorum. Bütçeme göre F/P ürün bu şu an.

3 sorum var;
  1. Kulaklık kutusu Samsung adaptör ile veya bilgisayar kasası ile şarj edilirse sorun olur mu?
  2. İlgili kulaklık Android, iOS ve Windows işletim sistemi üzerinde sorunsuz çalışır mı?
  3. Amazon.com.tr bu adaptör ile sorunsuz kullanabilir miyim?
Kablosuz kulaklık kullanan ve deneyime sahip arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

Adaptör ile birlikte 1000 TL ayırdım.
Telefonların adaptörü de yeter. Çok bilgisayar başındaysanız o ara bilgisayara takın kısa sürede dolar zaten.

Adaptör ihtiyacınız yok diye düşünürsek 1000'e Jabra Elite 3 ya da Soundpeats H2 gider.

Telefonların adaptörü de yeter. Çok bilgisayar başındaysanız o ara bilgisayara takın kısa sürede dolar zaten.

Adaptör ihtiyacınız yok diye düşünürsek 1000'e Jabra Elite 3 ya da Soundpeats H2 gider.

Haklısın ama Eray hoca belki kulaklığı telefonla beraber şarj edip kullanmak zorunda kalabilir.
Şu an fark ettim. Bluetooth adaptörünü kast ediyor.

Son düzenleme:
Haklısın ama Eray hoca belki kulaklığı telefonla beraber şarj edip kullanmak zorunda kalabilir.
En azından TWS bir kulaklık için adaptöre 200 lira yatırmamalı.
Elbette konu sahibinin nasıl kullanacağını bilemem ama kağıt üstünde toplamda 28 saat kullanım süresi var. O bitene kadar hafif bir zaman ayarlaması yapılır.

Adaptörün voltajı ile kulaklık kutusunun voltajı aynı olsa yeterli. Bunun dışında ben kulaklık kutusu şarj olurken kulaklıkları içerisinden çıkartıp kutuyu tek başına şarj ediyorum.

Elbette konu sahibinin nasıl kullanacağını bilemem ama kağıt üstünde toplamda 28 saat kullanım süresi var. O bitene kadar hafif bir zaman ayarlaması yapılır.

Konu sahibini yanlış anladık. Eray adaptör olarak Bluetooth adaptörünü kast ediyor.

Bu arada Bluetooth kulaklıklar, cihaz fark etmeksizin Windows işletim sisteminde ne yazık ki tam kararlı çalışamıyor. Hands Free falan bayağı dandik teknolojiler. Yani Windows bir bilgisayarda kullanacağım diyorsanız Bluetooth kulaklıklardan uzak durup 2.4 GHz Wireless cihazlara yönelin.

Bu arada Bluetooth kulaklıklar, cihaz fark etmeksizin Windows işletim sisteminde ne yazık ki tam kararlı çalışamıyor. Hands Free falan bayağı dandik teknolojiler. Yani Windows bir bilgisayarda kullanacağım diyorsanız Bluetooth kulaklıklardan uzak durup 2.4 GHz Wireless cihazlara yönelin.

Evet böyle bir problemleri maalesef var ama Eray tüm cihazlarında kullanmak için TWS bir cihaz tercih ediyor.

Öneriler için teşekkürler arkadaşlar. Oyun için kullanılmayacak ilgili ürün.

Müzik dinlemek ve dizi & film izlemek için kullanılacak. Ek olarak adaptör olarak yanlış anlamışsınız. Konu içinde attığım TP-Link marka bir adaptör ile sorunsuz kullanabilir miyim diye sormuştum.

Konu sahibini yanlış anladık. Eray adaptör olarak Bluetooth adaptörünü kast ediyor.
Konuyu tam okumamışım. 🙁

UB500 güzel bence de. Ugreen markasının da ürünleri var alternatif olarak.

Huawei Freebuds SE'yi arkadaşım kullanıyor, ben de elime aldım ama takmadım hiç. 😃

Slikonları çok yayvan, bence güzel durmuyor. Malzeme kalitesi genel olarak iyi.

Öneriler için teşekkürler arkadaşlar. Oyun için kullanılmayacak ilgili ürün.

Müzik dinlemek ve dizi & film izlemek için kullanılacak. Ek olarak adaptör olarak yanlış anlamışsınız. Konu içinde attığım TP-Link marka bir adaptör ile sorunsuz kullanabilir miyim diye sormuştum.
Dediğim gibi, en kaliteli adaptörü de alsan Windows'tan ötürü kötü bir deneyim yaşayacaksın. UB500 güzel bir adaptör yoksa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı