Çözüldü Bluetooth kulaklık mikrofonu kullanılınca aparatın sistemden bağlantısı kopuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maxel

Decapat
Daha fazla  
Evet dediğim gibi Bluetooth kulaklığımı bilgisayara bağlıyorum. Ses kullanımda herhangi bir sıkıntı yok video oyun falan oynarken sıkıntı çıkarmıyor.
Mesela DC'ye giriyorum veya oyunlarda kulaklığın mikrofonunu seçtiğimde gene Bluetooth aparatı disconnect oluyor.
Kulaklığın markası JBL tune 720BT. Windows 11 kullanıyorum.

Çözüm
Hocam Bluetooth profil çatışması denilen bir sorun çözmek için Bluetooth sürücüsünü güncelle.
Arama çubuğuna Aygıt Yöneticisi yaz ve aç. Bluetooth'a tıkla Bluetooth adaptörüne sağ tıkla. Sürücüyü güncelleştire bas. Olmazsa sürünün güncel versiyonunu bilgisayar markana göre internete yaz. Örnek: HP ProBook 450 G5 Bluetooth driver yaz. İndir. Sorunun. Büyük ihtimalle çözülecek. Çözülmezse kulaklık takılıyken; Denetim Masası'na gir. Donanım ve ses butonuna bas. Sonra ses butonuna bas. Kayıt butonuna bas. Sonra kulaklığının ismini bul devre dışı bırak, tekrardan aç.

Düzelirse çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Hocam Bluetooth profil çatışması denilen bir sorun çözmek için Bluetooth sürücüsünü güncelle.
Arama çubuğuna Aygıt Yöneticisi yaz ve aç. Bluetooth'a tıkla Bluetooth adaptörüne sağ tıkla. Sürücüyü güncelleştire bas. Olmazsa sürünün güncel versiyonunu bilgisayar markana göre internete yaz. Örnek: HP ProBook 450 G5 Bluetooth driver yaz. İndir. Sorunun. Büyük ihtimalle çözülecek. Çözülmezse kulaklık takılıyken; Denetim Masası'na gir. Donanım ve ses butonuna bas. Sonra ses butonuna bas. Kayıt butonuna bas. Sonra kulaklığının ismini bul devre dışı bırak, tekrardan aç.

Düzelirse çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı