Bluetooth kulaklık vs kablolu kulaklık

Ogigogo

Kilopat
Makaleler
2
Kulak içi kulaklıklar:
Biliyorsunuz ki en kötü Bluetooth kulaklığı, iyi ve orta derece ses veren kablolu kulaklığa eşit fiyatlarda satılıyor. Bütçem 300, Max 400 TL. Siz olsanız ne alırdınız? Biliyorum yerden yere değişiyor kullanım alanları ama genel olarak baktığınızda hangisini alırdınız ve nedenini yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulak içi kulaklıklar:
Biliyorsunuz ki en kötü Bluetooth kulaklığı, iyi ve orta derece ses veren kablolu kulaklığa eşit fiyatlarda satılıyor. Bütçem 300, Max 400 TL. Siz olsanız ne alırdınız? Biliyorum yerden yere değişiyor kullanım alanları ama genel olarak baktığınızda hangisini alırdınız ve nedenini yazar mısınız?

Kablosuzlarda gecikme oluyor sinir bozucu bir şey.

Ben her zaman sadece kablolu alıyorum. Oyun oynadığım için her ms benim için önemli. Ayrıca maç esnasında şarjı biterse ben çıldırırım. Bu sebeple asla ama asla kablosuz almıyorum. Almak isteyene de neden aldın demem. Koltuğa uzanarak bilgisayarda takılmak isteyen adam için de kablosuz set öneririm. Şöyle bir düzenleme yapmak isterim headsetten bahsetmiyorum gamer kulak içi kulaklıklar da var ciddi anlamda profesyoneller ve inanılmaz ötesi pahalılar.

Kulak içi kulaklıklar:
Kablolu fakat IEM olanlardan. O fiyatla olan kablosuzlar gerçekten ses kalitesi olarak hiç tatmin edici değil distorbsiyon çok fazla. KZ IEM'lerine veya Moondrop Chu'ya bakabilirsiniz.

Gecikme yaşayan arkadaşlar bluetooth 4.0 felan mı kullanıyorsunuz? Yıllardır kablosuz kullanıyorum saliselik gecikme bile yok. Eğer olsaydı videolar izlenmez bir hal alırdı. Sanırım kullanmadan kablosuz mouse ile kıyaslayıp bu yargıya varıyorsunuz. :D

Gecikme yaşayan arkadaşlar bluetooth 4.0 felan mı kullanıyorsunuz? Yıllardır kablosuz kullanıyorum saliselik gecikme bile yok. Eğer olsaydı videolar izlenmez bir hal alırdı. Sanırım kullanmadan kablosuz mouse ile kıyaslayıp bu yargıya varıyorsunuz. :D
BT 5.2 bile kullansa ideal şartlarda en az 50-60 ms gecikme var. Videoda belki rahatsız etmeyebilir ama rekabetçi oyunlarda net şekilde belli oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı