Bluetooth kulaklık W11 bilgisayara bağlanmıyor

TalhaM

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktan da anlaşaılabileceği gibi Win 10'da iken ara sıra da ola bağlanabildiğim kulaklık Win 11'de hiçbir şekilde bağlanmıyor, bağlanıyorda kalıyor. Kulaklığımın modeli Samsung Galaxy Buds Pro, ayrıca Bluetooth için ayrıca bir dongle almıştım onu kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de Buds 2 Pro kullanıyorum. Sorunsuz bir şekilde cihazlarım arası geçiş yapabiliyorum. Önce, Windows Store'dan Buds uygulamasını indir. Buds'ı eşle. Ve cihazlar arası geçişi aç. Böylece cihaz başka bir cihaza bağlanmak için Pair moduna girmeye ihtiyaç duymayacak. Direkt olarak bağlanacak.

Hocam ben de Buds 2 Pro kullanıyorum. Sorunsuz bir şekilde cihazlarım arası geçiş yapabiliyorum. Önce, Windows Store'dan Buds uygulamasını indir. Buds'ı eşle. Ve cihazlar arası geçişi aç. Böylece cihaz başka bir cihaza bağlanmak için pair moduna girmeye ihtiyaç duymayacak. Direkt olarak bağlanacak.

Dediginiz uygulamadan haberim yoktu ancak girip oradan baglanmayi denedigimde yine baglaniyor da kaliyor. Cihazi goruyor ama baglanmakta sorun yasiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı