Bluetooth kulaklık yazılımsal cızırtı yapıyor

61Furkan61

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba. Bluetooth kulaklığım bazen bir sıkıntı yok ama bazen de cızırtı yapıyor. Ses çıktığı zaman cızırtı yapıyor her zaman değil ve ses seviyesine bağlı değil. Yazılımsal dememin sebebi ise şu, o cızırtı başlayınca AAC seçeneğini açıp kapattığımda düzeliyor yine normalleşiyor anında, sonra kafasına göre bir süre sonra yine cızırdamaya başlıyor.

Ben anlayamadım geliştirici seçeneklerinden birkaç ayar kurcaladım falan ama tuhaf çözemedim önerilere açığım.

Kulaklık: QCY T13 ANC.

Merhaba. Bluetooth kulaklığım bazen bir sıkıntı yok ama bazen de cızırtı yapıyor. Ses çıktığı zaman cızırtı yapıyor her zaman değil ve ses seviyesine bağlı değil. Yazılımsal dememin sebebi ise şu, o cızırtı başlayınca AAC seçeneğini açıp kapattığımda düzeliyor yine normalleşiyor anında, sonra kafasına göre bir süre sonra yine cızırdamaya başlıyor. Ben anlayamadım geliştirici seçeneklerinden birkaç ayar kurcaladım falan ama tuhaf çözemedim önerilere açığım. Kulaklık: QCY T13 ANC.

Merhaba hocam çözümünü buldunuz mu önceden de QCY T13 ANC kullanmakta idim ve bu sorun yoktu ama kulaklığı kaybettim yenisini aldım ve sizin dediğiniz gibi bir sorun var.

Merhaba hocam çözümünü buldunuz mu önceden de QCY T13 ANC kullanmakta idim ve bu sorun yoktu ama kulaklığı kaybettim yenisini aldım ve sizin dediğiniz gibi bir sorun var.
Her böyle sorun olduğunda hd sesi açıp kapatıyorum düzeliyor. Sorun kulaklıkta değilmiş bu arada. Yüksek ihtimalle xiaomi kullanıyorsun ya da redmi. Onlarda oluyor ne alakaysa. Kesin bir çözüm yok.

Her böyle sorun olduğunda HD sesi açıp kapatıyorum düzeliyor. Sorun kulaklıkta değilmiş bu arada. Yüksek ihtimalle Xiaomi kullanıyorsun ya da Redmi. Onlarda oluyor ne alakaysa. Kesin bir çözüm yok.

Hocam telefondan erişebilirlik işitmede mono ses açıksa kapatın ondanda oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı