Bluetooth kulaklıkların biri çalışmıyor

1. İki kulaklığı da kutusuna yerleştirin.(Sıfırlayın)
2. İkisini de tekrar çıkartın, telefonunuz ile bağlantı halinde ise bağlantıyı devre dışı bırakın.
3. Sol veya sağ kulaklığın tuşuna beyaz ışık yanana kadar basılı tutun.
4. Cihazınız ile bağlantısını kurun.
Sorununuz bu şekilde çözülmediği takdirde problem vardır, garantiye yollamakta veya iade etmenizde fayda var.

Kulaklıkları çıkarın. İkisine de 20-25 saniye basılı tutun. Kırmızı ışığı görünce direkt çekmeyin. Bir süre daha bekleyin bir kez daha kırmızı ışık yanıp sönecek.

Bu bahsettiğim işlem sıfırlama işlemidir. Videolu uygulanışı şu videonun 50. saniyeye kadar olan kısmıdır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kulaklıkları çıkarın. İkisine de 20-25 saniye basılı tutun. Kırmızı ışığı görünce direkt çekmeyin. Bir süre daha bekleyin bir kez daha kırmızı ışık yanıp sönecek. Ardından kutusuna geri koyun ikisini de. Telefonunuzdan Bluetooth ayarlarından eşleşmelerin hepsini sonlandırın. Ardından kulaklıkları tekrar kutusundan çıkarın. Birinde hızlı hızlı beyaz yanıp sönecek sanırsam. Diğerinde de hızlı hızlı kırmızı yanıp sönecek. Hızlı hızlı kırmızı yanıp sönen hangisi ise. Ona bir kere tıklayın. Bu sefer yavaş yavaş beyaz yanacak. Ardından yavaş yavaş beyaz yanarken telefonunuzu onun ile eşleştirin. Diğeri zaten otomatik olarak bağlanacaktır. Anlamamış olabilirsiniz. Yardımcı olurum yanıt verirsiniz.

Birinden yavaş yavaş beyaz yanıyor fakat diğerinde kırmızı yanmıyor.

Birinde yavaş yavaş beyaz yanıyor. Diğerinde ne yanıyor?
Bana sağ kulaklıkta şu, sol kulaklıkta şu yanıyor derseniz daha sağlıklı yardımcı olabilirim :)

Sol beyaz yanıp sönüyor. Sağ ise kırmızı yanıp sönüyor 1 kere kırmızıya bastım ama değişmedi. Hala sadece soldan ses geliyor.

Sol beyaz yanıp sönüyor. Sağ ise kırmızı yanıp sönüyor 1 kere kırmızıya bastım ama değişmedi. Hala sadece soldan ses geliyor.

Bluetooth kısmına gelin cihazınızdan. İkisiyle de olan eşleşmesi varsa eşleşmeleri bitirin. Ardından kulaklığınızı sıfırladıktan sonra beyaz yanıp sönen solu(hızlı mı yanıyor yoksa yavaş mı belirtmemişsiniz) ellemeyin. Sağ kırmızı yanana bir kere tıklayın, yavaş yavaş beyaz yanması lazım. Ondan sonra telefonunuzdan Bluetooth'tan sağ ile eşleştirin sağ kulaklığınız yavaş yavaş beyaz yanarken. Diğeri eğer hızlı hızlı beyaz yanıyorsa sağ ile otomatik olarak eşleşecektir.

Bir şey soracağım. Kulaklığımın markası TWS-F2, kulaklığımın herhangi bir düğmesi yok. Üzerinde yuvarlak işaretler var. Ne olduğunu bilmiyorum. Düğme olabilir de dedikleriniz işe yaramıyor. Yardımcı olur musunuz?

Bende de aynı sorun oldu 2. defa, ilk seferinde kulaklığa reset atarak 2-3 defa öyle düzeltmiştim ama bu 2. seferde bu reset işlemi işe yaramadı ve kulaklığı garantiye yollama kararı aldım sabah okuldan dönünce hallederim dedim ve okuldan geldikten sonra bir baktım ki aynı buradaki bir arkadaşımızdaki gibi sağ kulaklık birden çalışmaya başladı.

Başımdan geçen olay bu ve şu kanaata vardım.
Kulaklığın yazılımı berbat çok hata var kısa devre yapıyor herhalde acaba 3. sefer bozulduğuna nasıl çözülecek herhalde buradaki bir arkadaşımızınki gibi kulaklığın altı eriyecek ama kain değilim ileriyi göremem benim tavsiyem şu an bu kulaklığı alacak olanların almaması zaten bir terslik olacağı belliydi fiyatına göre özellikleri muhteşem her şeyi çok iyi çalışıyor ama yazılımı kötü olduktan sonra ve bir de her şey yazılımda da değil chip de sıkıntı ısınan bir chipset.

Benim de Soundpeats true Air 2 kulaklığım bozuldu. İkisi aynı anda bağlanmıyor. Daha önce de olmuştu reset atınca 2. 3. defada çözülmüştü. Şimdi belki 10 defa reset tüm düzelmedi. Hatta artık tek kulaklık bile otomatik bağlanmayı bıraktı. Her defasında unutup tekrar bağlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı