Bluetooth kulaklıkta ses gecikmesi yaşanır mı?

zodiiac

Centipat
Daha fazla  
Spora giderken kullanabileceğim bir kulaklık alacağım ama aynı zamanda Valorant gibi oyunlarda oynayacağım. PC kasamda 3.0 USB girişi var. Oyun kolu bağlayınca bir gercikme yaşamıyorum. Kulaklıkta da aynısı geçerli olur mu?

Oyuncu farelerinda dongle görmüştüm oradan hakimim hocam, bahsettiğim şey bir kulaklık için dongle alınırsa çalışır mı?

Hem dongle bulunan hem de Bluetooth'lu bir kulaklık önerebilir misiniz?
Bütçeniz nedir bilmiyorum ama baktığınız kulaklığa dayanarak 1500TL bütçeniz olduğunu düşünüyorum. 1500TL'ye hem kablosuzda kayıpsız ses iletecek, hem bluetooth bağlantısı olacak... Bilemiyorum araştırmak gerek.

Valla chat-gpt gayet kullanabilirsin dedi. Ses kalitesini bilemem ama özellik olarak kulaklık güzel duruyor.

The [B]1MORE SonoFlow[/B] headphones have a Bluetooth latency of approximately [B]120 ms[/B] when not in game mode. However, when switched to game mode, the latency reduces to about [B]70 ms[/B], making it more suitable for gaming and watching videos where timing is crucial

Burada en önemli sorun kullandığın USB bluetooh cihazı dar boğaz yaratır mı?

Vallahi chat-GPT gayet kullanabilirsin dedi. Ses kalitesini bilemem ama özellik olarak kulaklık güzel duruyor.

The [B]1MORE SonoFlow[/B] headphones have a Bluetooth latency of approximately [B]120 ms[/B] when not in game mode. However, when switched to game mode, the latency reduces to about [B]70 ms[/B], making it more suitable for gaming and watching videos where timing is crucial

Burada en önemli sorun kullandığın USB Bluetooth cihazı darboğaz yaratır mı?

Dar boğazdan kastınız ne hocam anlayamadım?

Dar boğazdan kastınız ne hocam anlayamadım?

Kulaklık, Bluetooth 5 ama aldığınız aparat kaç? Çok ucuz bir aparatsa mesela gecikmenin sebebi aparattan olabilir.

Gene chat-GPT'ye göre bazen yalan atabiliyor ona göre.

Here are the latency figures for different Bluetooth versions:
  • [B]Bluetooth 4.0[/B]: Approximately 30-40 ms
  • [B]Bluetooth 5.0[/B]: Approximately 20-40 ms

Benden sonra yazılanları okudum da 120ms kulaklık bağlantısı gecikmesi, 30-40ms aparatın gecikmesi derken yaklaşık 200ms’lik gecikme yaşayabileceğiniz yazıyor. Ben şahsen 50-60 ms sonrasında gecikmeden artık rahatsız olmaya başlıyorum. Bence gecikme değerleri normal kullanım için de çok yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı