Bluetooth sorunu

Supernova22

Centipat
Daha fazla  
2 gün önce Bluetooth USB 5.0 aldım kendi bilgisayarımın Bluetooth özelliği olmadığı için. Kablosuz Bluetooth kulaklığımı bağlıyorum bağlandı yazıyor fakat ses kulaklıktan değil laptoptan geliyor. Diğer kulak üstü kulaklığı taktığımda problem yok kulaklığım AirPods ama sahte olanından :) TWS I12 kulaklık bu kulaklık telefonuma bağlanıyor hatta eski 2.0 Bluetooth USB bağlanıyor ama 5.0 USB bağlantı sorunu çıkarıyor kulaklıklar eşlenince lambaları yanıp sönüyor bağlanınca sağ kulaklık lambası sürekli yanıp sönüyor evdeki eski TWS I12 kulaklık anında bağlanıyor ses de geliyor 2 gündür yapmadığım şey kalmadı tüm sürücüler güncel Bluetooth'un CD'sini tekrar yükledim ama kulaklığı bağlasa bile tek kulaklığın ışığı yanıp sönüyor sürekli 2dk sora bağlantı kopuyor. Windows 10 kullanıyorum sağ alttaki ses bölümünde kulaklık bağlanınca kulaklık ses bölmesi çıkmıyor sadece hoparlör Realtek High auido yazısı çıkıyor diğer kulaklıklar bağlanınca diğer seçeneklerde çıkıyor böyle bir problem yaşayıp çözen oldu mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı