Çözüldü Bluetooth sürücüsü nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

421860

Hectopat
Bluetooth kulaklığımı laptopa bağlayamayınca, sürücüyü elimle Aygıt Yöneticisi'nden sildim. HP'nin resmi sitesinden gidip indirmek istedim ama seri numarasını girip aramaya başladığımda ne kadar beklersem bekleyeyim sürücüleri göstermedi. Silmeden önce sürücü adına baktım: Broadcom 43142 Bluetooth 4.0.

Markaların sürücü yüklemek için ayrı uygulamaları var eksik sürücüyü bulup yüklüyor mesela ASUS'un my ASUS diye bir uygulaması var HP'nin öyle bir uygulaması var mı bilmiyorum ama internetten bir kontrol et.

Markaların sürücü yüklemek için ayrı uygulamaları var eksik sürücüyü bulup yüklüyor mesela ASUS'un my ASUS diye bir uygulaması var HP'nin öyle bir uygulaması var mı bilmiyorum ama internetten bir kontrol et.
HP support asistant isimli bir uygulaması var ama işe yaramıyor. Ben her zaman Hp’nin driver indirme sitesini kullandım.

Googleda aratınca çıkıyor zaten lenova da aynı donanımı kullanmış onun sitesinden indirebilirsin. Windowsdan da otomatik bulma vardı ama tam nasıldı hatırlayamadım şimdi.
Onu da denedim ama o da olmadı.

ZIP dosyası nasıl kuruluyor.

Şu an aygıt yöneticisinde gözüküyor mu? Eğer gözükmüyorsa donanım değişikliklerini tara butonuna bas. Eğer aygıtlar kısmına gelirse sağ tıkla, sürücüyü güncelleştir de. ZIP dosyasını klasöre ayıkla. Bilgisayarımdaki sürücülere göz at seçeneğine bas ve dosya yolu olarak ayıkladığın klasörü göster. Sonraki butonuna bas, sürücüyü bulup yükleyecektir.

Şu an aygıt yöneticisinde gözüküyor mu? Eğer gözükmüyorsa donanım değişikliklerini tara butonuna bas. Eğer aygıtlar kısmına gelirse sağ tıkla, sürücüyü güncelleştir de. ZIP dosyasını klasöre ayıkla. Bilgisayarımdaki sürücülere göz at seçeneğine bas ve dosya yolu olarak ayıkladığın klasörü göster. Sonraki butonuna bas, sürücüyü bulup yükleyecektir.
Aygıt yöneticisinde Bluetooth’la alakalı herhangi bir şey yok. Direkt Bluetooth simgesine sağ tık sil yaptığım için boş maalesef.

Üst kısımdan donanım değişikliklerini tara butonuna basın. Gelmezse eğer sürücü ekle kısmına basın ve ayıkladığınız klasörü yol göstererek sonraki butonuna basın. Bir şekilde aygıt gelmeli.

Üst kısımdan donanım değişikliklerini tara butonuna basın. Gelmezse eğer sürücü ekle kısmına basın ve ayıkladığınız klasörü yol göstererek sonraki butonuna basın. Bir şekilde aygıt gelmeli.
Hocam olan biten bir şey yok. Zaman ayırdığın için teşekkür ederim.

Sorunu şans eseri çözdüm. Yerel Disk (C: ) > SWSetup > SP70725 > Setup.exe

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı