Bluetooth üzerinden virüs bulaşmış olabilir mi?

Leoluistr

Femtopat
Daha fazla  
Laptopun ekranını telefona yansıtmak için kullandım. Bluetooth ile bağlandım fakat telefonda 1-2 tane APK mevcut herhangi bir virüs bulaşmış olabilir mi sizce? Bunu nasıl öğrenebilirim pek bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun ekranını telefona yansıtmak için kullandım. Bluetooth ile bağlandım fakat telefonda 1-2 tane APK mevcut herhangi bir virüs bulaşmış olabilir mi sizce? Bunu nasıl öğrenebilirim pek bilgim yok.
Her ne kadar garip gelse de olabilir sonuçta veri alışverişi oluyor.

Antivirus kur tarat sistemi de pek sanmam bulasacagini. Bir sıkıntı var mı şu an?

Anlayamadım telefonundaki APK'lar laptopuna bulaşmış olabilir mi dedin APK'lar ve virüslü APK'lar laptopta daha doğrusu tüm bilgisayarlarda işlemiyor ama APK'lar kuruluysa senin sistemindeki bazı bilgiler çalınmış olabilir.

Her ne kadar garip gelse de olabilir sonuçta veri alışverişi oluyor.
Tarama yaptım ama sonuç çıkmadı Windows defender ile

Anlayamadım telefonundaki APK'lar laptopuna bulaşmış olabilir mi dedin APK'lar ve virüslü APK'lar laptopta daha doğrusu tüm bilgisayarlarda işlemiyor ama APK'lar kuruluysa senin sistemindeki bazı bilgiler çalınmış olabilir.
Anladım tarama yaptım ama sonuç çıkmadı yinede başka bi tarayıcı ile bakayım mı?

Antivirus kur tarat sistemi de pek sanmam bulasacagini. Bir sıkıntı var mı şu an?
Windows defender ile denedim baktım yok ama başka bı antivirüs ile de bakacağım ne olur ne olmaz. Çünkü telefonda virüs olduğundan eminim. Önere biliceğiniz antivirüs varmı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı