Çözüldü Bluetooth ve açma kapama düğmesi yok oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CalypsoTR

Hectopat
Daha fazla  
Dün gece bilgisayarı açık bırakıp okula gittim eve bir geldim, Valorant oynayacağım Bluetooth yok açma kapama düğmesi yok. PC yeniden başlattım gelmedi. Bu nasıl bir sorun böyle? Windows 10 kullanıyorum

Dosya Ekleri

• Ekran_goruntusu_2025-01-14_190542.png
    Ekran_goruntusu_2025-01-14_190542.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 21
  • War_Thunder_Screenshot_2025.png
    War_Thunder_Screenshot_2025.png
    21 KB · Görüntüleme: 22
Çözüm
Ya hocam ben anlamadım bilhisayarı parcalıyacağım simdi anakart sitesinden driver guncelledim Bluetooth geldi bağlanmadı yeniden gitti Valorant Mac girdim oyun dondu asla geri gelmiyor komple donuyor parcaliyacağım simdi.

W asd basınca oyun gidiyor.

Hocam PC'yi tamamen kapat. Sol Shift tuşuna basılı tut. PC'yi aç kurtarma ekranı gelene kadar elini Shift tuşundan çekme.
Dene: Win+r tuşlarına bas açılan pencereye "ms-settings: Bluetooth" yaz enter tıkla.

Ya hocam ben anlamadım bilhisayarı parcalıyacağım simdi anakart sitesinden driver guncelledim Bluetooth geldi bağlanmadı yeniden gitti Valorant Mac girdim oyun dondu asla geri gelmiyor komple donuyor parcaliyacağım simdi.

Dene: Win+R tuşlarına bas Açılan pencereye "ms-settings:bluetooth" yaz Enter tıkla
W asd basınca oyun gidiyo

W asd basınca oyun gidiyor.

Hocam PC'yi tamamen kapat. Sol Shift tuşuna basılı tut. PC'yi aç kurtarma ekranı gelene kadar elini Shift tuşundan çekme.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı