Çözüldü Bluetooth-Wi-Fi kullanıldığında internet kesiliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jackie Boy

Megapat
Daha fazla  
Bluetooth ve kablosuz ağı aynı anda kullandığımda normal kullanımda bir sorun olmuyor fakat Online oyun oynamaya kalktığımda 2-3 saniyede sürekli geri atıyor ve oyun zevkimi zehir ediyordu. Bunun servis sağlayıcısından olduğunu düşündüm fakat sadece Bluetooth kulaklık taktığımda oluyor. Speedtest yaparken 3-4 saniyede bir değere sabitleniyor 1 saniyelik duruyor ve bu aynı periyotda devam ediyor. O durduğu sürede internetim tamamen kesiliyor ve hemen geri geliyor. Normal kullanımda bunu hissetmiyorum fakat oyun oynarken beni sinir ediyor. Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Anladım fakat telefon üzerinden bağlandığımda bu kanal değişmiyor sanırım çünkü arayüze girilmiyor diye biliyorum. IPhone'u kablo ile bağladım fakat interneti yine Wi-Fi'dan alıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Kablolu bağlantı için videodan yardım alabilirsiniz.
Kanal ayarı için IPhone'de bende bulamadım araştırın isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bant olayı Bluetooth wfi mikrodalga fırınlar kumandalar vs hepsi 2.4 GHz bandında sinyal gönderirler.
Belli menzilde bu kablosuz cihazlardan ne kadar fazla ise frekanslar o kadar kirli olur.
Türkiye'de standart olarak bu cihazlar 1-6-11 kanallarını kullanır.

Bizim gibi bu sistemin nasıl çalıştığını bilen kişiler modemlerinde bu kanalları kullanmazlar.
O sebeple size 12. kanalı kullanın dedim.

Nokta atışı yorum, ben de 12.kanalı seçerek çözdüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı