Bluetooth'lu oyun kolu önerisi

PwPDaRk

Centipat
Daha fazla  
Xiaomi Mi Stick var bende ve oyun oynamak için Bluetooth'lu oyun kolu almak istiyorum. Bağlanan hangisini almalıyım?

1000 TL'yi geçmesin ortalama 500 600 TL ise iyi olur.

Ortalama 500 600 TL olursa iyi olur ama 1000 TL'yi geçmesin.

Sahibindenden benim gibi sıfır garantili kolu uyguna alabilirsiniz. Paraya ihtiyacı oldukları için piyasadan ucuza koyanlar var. Örnek: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ad-oyun-kolu-dualsense-takas-1177156244/detay

Fiyat performansı oluraa iyi olur.

Fiyat bakımından dediğim yöntem ile bayağı F/P kalıyor bence.

500 600 TL'ye reblika DualShock 4 alabilirsiniz.

Replikalar da çok şansa kalıyor bence. En azından benim bahsettiğim kolu bir sorun olunca sıfırıyla bile değiştiriyorlar üstelik 6 ayda bir ücretsiz bakımda sağlıyorlar tertemiz oluyor.

Yukarıda belirtildiği gibi 2.El bir cihaz düşünürseniz garantisi devam eden cihazlardan seçmek kaydıyla mantıklı olabilir.

Onun dışında düşük bütçeli modelleri de belirli bir kalite sunan Gamesir'in şu modelini de önerebilirim. (Modelin incelemeleri veya kullanıcı yorumlarını araştırın ama yine de) Hem Bluetooth, hem dongle (kutudan çıkıyor) hem kablolu kullanılabilecek bir model.

Sepete eklediğinizde gümrük ve kargo dahil 730 TL'ye alınabiliyor:

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
446,70TL 72%OFF | Bluetooth, Dongle, anahtar için kablolu, Android, IOS, PC ve buhar oyunları ile g Nova Lite kablosuz Gamepad denetleyicisi

Bu arada paylaştığım Gamesir modelinde analog stickler hall effectmiş. Bu fiyatta bir modelde hall effect olması ilginç bence daha iyi bir alternatif bulamazsanız kaçırmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı