Çözüldü Rocket League "error 71" veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GiantKing21

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 9100F ,GTX 1060 6GB ,16gb DDR4 RAM
Rocket League oynamaya çalışıyorum fakat asla maça sokmuyor, sürekli paket kaybı olduğunu söylüyor. Görsellerde gözüktüğü gibi hatalar veriyor.

Dosya Ekleri

• Rocket League Screenshot 2025.10.16 - 22.42.05.64.png
    Rocket League Screenshot 2025.10.16 - 22.42.05.64.png
    3,3 MB · Görüntüleme: 5
  • Rocket League Screenshot 2025.10.16 - 22.42.44.73.png
    Rocket League Screenshot 2025.10.16 - 22.42.44.73.png
    3,5 MB · Görüntüleme: 5
  • Rocket League Screenshot 2025.10.16 - 22.43.05.17.png
    Rocket League Screenshot 2025.10.16 - 22.43.05.17.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 5
Çözüm
Superonline kullanıyorumda Türkiye'deki genel internet sağlayıcıları da sıkıntı vallaha.

Valla hocam bu soruna 3 ay kafa yordum denemediğim yöntem kalmadı kaç kez silip yükledim Superonline ayarlarıyla oynadım vs fakat hiçbir şekilde çözülmedi. Bu sorun TR'deki Rocket League oyuncularında sadece Superonline'da oluyor. Superonline'dan kaynaklı bir sorunmuş veri paket gönderimiyle alakalı. Tek çözümü bu Cloudflare Warp oldu. RL desteğin yazdığı bütün her şeyi noktasına virgülüne kadar denedim olmamıştı.
Hocam bu sorunun çözümü için 3 ay uğraştım ben de seninle aynı sorunu yaşıyordum, Turkcell Superonline kullananlar yaşıyor muhtemelen sen de Superonline fiber kullanıyorsun. Tek çözümü Cloudflare WARP kullanmak, oyuna girerken çalıştır ayarlardaki 1.1.1.1 özellikli olanını seç ping genelde 70-90 arası oynuyorsun ve bunu kullanmaya başladığımdan beri bir kere yaşamadım tek çözümü bu.

Hocam bu sorunun çözümü için 3 ay uğraştım ben de seninle aynı sorunu yaşıyordum, Turkcell Superonline kullananlar yaşıyor muhtemelen sen de Superonline fiber kullanıyorsun. Tek çözümü Cloudflare WARP kullanmak, oyuna girerken çalıştır ayarlardaki 1.1.1.1 özellikli olanını seç ping genelde 70-90 arası oynuyorsun ve bunu kullanmaya başladığımdan beri bir kere yaşamadım tek çözümü bu.

WARP özellikli değil mi sadece 1.1.1.1 yazan.

Superonline kullanıyorumda Türkiye'deki genel internet sağlayıcıları da sıkıntı vallaha.

Valla hocam bu soruna 3 ay kafa yordum denemediğim yöntem kalmadı kaç kez silip yükledim Superonline ayarlarıyla oynadım vs fakat hiçbir şekilde çözülmedi. Bu sorun TR'deki Rocket League oyuncularında sadece Superonline'da oluyor. Superonline'dan kaynaklı bir sorunmuş veri paket gönderimiyle alakalı. Tek çözümü bu Cloudflare Warp oldu. RL desteğin yazdığı bütün her şeyi noktasına virgülüne kadar denedim olmamıştı.

Çözüm
Vallahi hocam bu soruna 3 ay kafa yordum denemediğim yöntem kalmadı kaç kez silip yükledim Superonline ayarlarıyla oynadım vs fakat hiçbir şekilde çözülmedi. Bu sorun TR'deki Rocket League oyuncularında sadece Superonline'da oluyor. Superonline'dan kaynaklı bir sorunmuş veri paket gönderimiyle alakalı. Tek çözümü bu Cloudflare WARP oldu. RL desteğin yazdığı bütün her şeyi noktasına virgülüne kadar denedim olmamıştı.

Aynı hocam, yardım için teşekkürler düzeldi Allah'a şükür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı