M m33 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #1 Blur oyununu 2 kişi oynamak istiyoruz ama Gamepad'i görmüyor. İnternette çok sorun yaşayan var ama çözümü bulamadım.
Blur oyununu 2 kişi oynamak istiyoruz ama Gamepad'i görmüyor. İnternette çok sorun yaşayan var ama çözümü bulamadım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Kasım 2023 #11 Şuradaki adımları uygulaman gerekiyor gibi: Beta Testing Primary repository for the x360ce library, front-end and tools. - x360ce/x360ce github.com Artı 0 Eksi
Şuradaki adımları uygulaman gerekiyor gibi: Beta Testing Primary repository for the x360ce library, front-end and tools. - x360ce/x360ce github.com
Scorpi Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 162 12 Kasım 2023 #12 Recep Baltaş dedi: Şuradaki adımları uygulaman gerekiyor gibi: Beta Testing Primary repository for the x360ce library, front-end and tools. - x360ce/x360ce github.com Genişletmek için tıkla... Abi bir tek şu çocuğun yaptığı oldu eklemek istedim yapamayanlar bunu yapsın. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Şuradaki adımları uygulaman gerekiyor gibi: Beta Testing Primary repository for the x360ce library, front-end and tools. - x360ce/x360ce github.com Genişletmek için tıkla... Abi bir tek şu çocuğun yaptığı oldu eklemek istedim yapamayanlar bunu yapsın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Kasım 2023 #13 Scorpi dedi: Abi bir tek şu çocuğun yaptığı oldu eklemek istedim yapamayanlar bunu yapsın. Genişletmek için tıkla... Link eklemeyi unuttun sanırım? Artı 0 Eksi
Scorpi dedi: Abi bir tek şu çocuğun yaptığı oldu eklemek istedim yapamayanlar bunu yapsın. Genişletmek için tıkla... Link eklemeyi unuttun sanırım?
Scorpi Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 162 24 Kasım 2023 #14 Recep Baltaş dedi: Link eklemeyi unuttun sanırım? Genişletmek için tıkla... Aynen abi eklemeyi unutmuşum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Link eklemeyi unuttun sanırım? Genişletmek için tıkla... Aynen abi eklemeyi unutmuşum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et