Çözüldü BluTV AdBlocker hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

830349

Decipat
Makaleler
14
1733683787413.png

BluTV'de Doğu dizisini izleyeceğim zaman böyle bir hata veriyor. Telefonda ve televizyonda olmuyor. Sadece bilgisayarda oluyor. AdBlocker'ı kapatın diyor fakat AdBlocker yok bende. Tarayıcıda kurulu olan eklentiler bunlar.

1733683855846.png

Kaspersky ve AdGuard eklentileri vardı belki ondandır deyip sildim gene aynı hatayı vermeye devam ediyor. Sadece Doğu dizisinde olmuyor Harry Potter, Game of Thrones, The Last of Us vs. filmleri, dizileri açmaya çalıştığımda da oluyor.

Çözüm
Aynı şekilde ben de Chrome'daki adblocker ve bütün uzantılarımı kaldırdım + Chrome'daki reklam ayarlarına ve site ayarlarına izin verdim ama değişmedi. Başka tarayıcılarda denedim o da işe yaramadı.
Son olarak aklıma antivirüs geldi (benim bilgisayarda Kaspersky var). Onun reklam engelleyicisinde blutv.com adresini izinli site olarak ekleyince düzeldi (BluTV birkaç kez yine aynı hataları verip kendine kendine yeniden yükledi sayfaları ve sonunda açıldı). Umarım işine yarar.
Aynı şekilde ben de Chrome'daki adblocker ve bütün uzantılarımı kaldırdım + Chrome'daki reklam ayarlarına ve site ayarlarına izin verdim ama değişmedi. Başka tarayıcılarda denedim o da işe yaramadı.
Son olarak aklıma antivirüs geldi (benim bilgisayarda Kaspersky var). Onun reklam engelleyicisinde blutv.com adresini izinli site olarak ekleyince düzeldi (BluTV birkaç kez yine aynı hataları verip kendine kendine yeniden yükledi sayfaları ve sonunda açıldı). Umarım işine yarar.

Son düzenleme:
Çözüm
Oldu hocam teşekkür ederim.
1733943371492.png

Ekran görüntüsü siyah çıkmış onun nedeni site ekran görüntülerine izin vermediği için sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı