zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #11 wishes ruin life dedi: Film yok mu ki hocam hiç adam akıllı? Genişletmek için tıkla... Daha çok dizi izlemelik bir platform tek tük güzel film var.
wishes ruin life dedi: Film yok mu ki hocam hiç adam akıllı? Genişletmek için tıkla... Daha çok dizi izlemelik bir platform tek tük güzel film var.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.680 Makaleler 5 Çözümler 38 20 Haziran 2023 #12 HBO dizileri gelmişti diye hatırlıyorum onları izlemek için alınır.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 20 Haziran 2023 #13 Nasıl değmez arkadaşlar. Hepsiburada Premium ile aylık 15 TL'ye denk geliyor. Kaliteli HBO dizileri için değer. wishes ruin life dedi: Film yok mu ki hocam hiç adam akıllı? Genişletmek için tıkla... Çok yok. Bir elin parmak sayısını geçmiyor.
Nasıl değmez arkadaşlar. Hepsiburada Premium ile aylık 15 TL'ye denk geliyor. Kaliteli HBO dizileri için değer. wishes ruin life dedi: Film yok mu ki hocam hiç adam akıllı? Genişletmek için tıkla... Çok yok. Bir elin parmak sayısını geçmiyor.
W wishes ruin life Picopat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 496 Çözümler 5 20 Haziran 2023 #14 i5 10300h dedi: Hangileri? Genişletmek için tıkla... The Prestige Interstellar The Departed Çoğu klasik yeşilçam filmleri V for vendetta Mesela Matrix vardı kalktı.
i5 10300h dedi: Hangileri? Genişletmek için tıkla... The Prestige Interstellar The Departed Çoğu klasik yeşilçam filmleri V for vendetta Mesela Matrix vardı kalktı.
League Of Gamers Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 678 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #15 wishes ruin life dedi: İçerisinde güzel filmler, diziler var mı? Kullanan arkadaşlar memnun mu? BluTV alırsan şunu kesin izle dediğiniz içerikler var mı? Genişletmek için tıkla... Değer hocam bence hem HBO içerikleri hem de Türk komedileri var dün bir tanesini izledim dizi prens diye çok komikti.
wishes ruin life dedi: İçerisinde güzel filmler, diziler var mı? Kullanan arkadaşlar memnun mu? BluTV alırsan şunu kesin izle dediğiniz içerikler var mı? Genişletmek için tıkla... Değer hocam bence hem HBO içerikleri hem de Türk komedileri var dün bir tanesini izledim dizi prens diye çok komikti.
W wishes ruin life Picopat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 496 Çözümler 5 20 Haziran 2023 #16 Famronty dedi: Nasıl değmez arkadaşlar. Hepsiburada Premium ile aylık 15 TL'ye denk geliyor. Kaliteli HBO dizileri için değer. Çok yok. Bir elin parmak sayısını geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben film için istiyorum hocam. Dizi izlemeyi çok sevmiyorum. Film için önericeğiniz platform var mı? Mesela disney nasıldır film için? Keşke şöyle tüm filmleri toplayan bir platform olsa. Aylık 150 de olsa ben veririm.
Famronty dedi: Nasıl değmez arkadaşlar. Hepsiburada Premium ile aylık 15 TL'ye denk geliyor. Kaliteli HBO dizileri için değer. Çok yok. Bir elin parmak sayısını geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben film için istiyorum hocam. Dizi izlemeyi çok sevmiyorum. Film için önericeğiniz platform var mı? Mesela disney nasıldır film için? Keşke şöyle tüm filmleri toplayan bir platform olsa. Aylık 150 de olsa ben veririm.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.680 Makaleler 5 Çözümler 38 20 Haziran 2023 #17 wishes ruin life dedi: Ben film için istiyorum hocam. Dizi izlemeyi çok sevmiyorum. Film için önericeğiniz platform var mı? Mesela disney nasıldır film için? Keşke şöyle tüm filmleri toplayan bir platform olsa. Aylık 150 de olsa ben veririm. Genişletmek için tıkla... Tam olarak hepsini kapsayan bir platform yok ama Netflix'de iyi yapımlar var aynı şey Disney içinde geçerli.
wishes ruin life dedi: Ben film için istiyorum hocam. Dizi izlemeyi çok sevmiyorum. Film için önericeğiniz platform var mı? Mesela disney nasıldır film için? Keşke şöyle tüm filmleri toplayan bir platform olsa. Aylık 150 de olsa ben veririm. Genişletmek için tıkla... Tam olarak hepsini kapsayan bir platform yok ama Netflix'de iyi yapımlar var aynı şey Disney içinde geçerli.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.922 Makaleler 26 Çözümler 517 20 Haziran 2023 #18 Arada güzel filmler var ancak dublajlı değiller, hepsi orijinal dilinde.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 20 Haziran 2023 #19 wishes ruin life dedi: Ben film için istiyorum hocam. Dizi izlemeyi çok sevmiyorum. Film için önericeğiniz platform var mı? Mesela disney nasıldır film için? Keşke şöyle tüm filmleri toplayan bir platform olsa. Aylık 150 de olsa ben veririm. Genişletmek için tıkla... Alien, Predator, Karayip Korsanları, Zor Ölüm, Star Wars gibi ünlü serilerin filmleri var. Film için alacaksanız popüler yapımların çoğu Disney+'da. Dün 2. Senemi yeniledim. Şuan en uygun platform bence Disney+.
wishes ruin life dedi: Ben film için istiyorum hocam. Dizi izlemeyi çok sevmiyorum. Film için önericeğiniz platform var mı? Mesela disney nasıldır film için? Keşke şöyle tüm filmleri toplayan bir platform olsa. Aylık 150 de olsa ben veririm. Genişletmek için tıkla... Alien, Predator, Karayip Korsanları, Zor Ölüm, Star Wars gibi ünlü serilerin filmleri var. Film için alacaksanız popüler yapımların çoğu Disney+'da. Dün 2. Senemi yeniledim. Şuan en uygun platform bence Disney+.
W wishes ruin life Picopat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 496 Çözümler 5 20 Haziran 2023 #20 GoDd1 dedi: Tam olarak hepsini kapsayan bir platform yok ama Netflix'de iyi yapımlar var aynı şey Disney içinde geçerli. Genişletmek için tıkla... Netflixteki çoğu iyi filmi izledim hocam ve dediğim gibi ay sonunda çoğu iyi film kalkıyor. Şuan en mantıklı Disney gibi. Famronty dedi: Alien, Predator, Karayip Korsanları, Zor Ölüm, Star Wars gibi ünlü serilerin filmleri var. Film için alacaksanız popüler yapımların çoğu Disney+'da. Dün 2. Senemi yeniledim. Şuan en uygun platform bence Disney+. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla marvel ve pixar da disneyin. Ama ben Spiderman No Way Home u göremedim.
GoDd1 dedi: Tam olarak hepsini kapsayan bir platform yok ama Netflix'de iyi yapımlar var aynı şey Disney içinde geçerli. Genişletmek için tıkla... Netflixteki çoğu iyi filmi izledim hocam ve dediğim gibi ay sonunda çoğu iyi film kalkıyor. Şuan en mantıklı Disney gibi. Famronty dedi: Alien, Predator, Karayip Korsanları, Zor Ölüm, Star Wars gibi ünlü serilerin filmleri var. Film için alacaksanız popüler yapımların çoğu Disney+'da. Dün 2. Senemi yeniledim. Şuan en uygun platform bence Disney+. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla marvel ve pixar da disneyin. Ama ben Spiderman No Way Home u göremedim.