BluTV almaya değer mi?

Nasıl değmez arkadaşlar. Hepsiburada Premium ile aylık 15 TL'ye denk geliyor. Kaliteli HBO dizileri için değer.

Çok yok. Bir elin parmak sayısını geçmiyor.
Ben film için istiyorum hocam. Dizi izlemeyi çok sevmiyorum. Film için önericeğiniz platform var mı? Mesela disney nasıldır film için?

Keşke şöyle tüm filmleri toplayan bir platform olsa. Aylık 150 de olsa ben veririm.

Ben film için istiyorum hocam. Dizi izlemeyi çok sevmiyorum. Film için önericeğiniz platform var mı? Mesela disney nasıldır film için?

Keşke şöyle tüm filmleri toplayan bir platform olsa. Aylık 150 de olsa ben veririm.
Tam olarak hepsini kapsayan bir platform yok ama Netflix'de iyi yapımlar var aynı şey Disney içinde geçerli.

Alien, Predator, Karayip Korsanları, Zor Ölüm, Star Wars gibi ünlü serilerin filmleri var. Film için alacaksanız popüler yapımların çoğu Disney+'da.

Dün 2. Senemi yeniledim. Şuan en uygun platform bence Disney+.

Tam olarak hepsini kapsayan bir platform yok ama Netflix'de iyi yapımlar var aynı şey Disney içinde geçerli.
Netflixteki çoğu iyi filmi izledim hocam ve dediğim gibi ay sonunda çoğu iyi film kalkıyor. Şuan en mantıklı Disney gibi.

Alien, Predator, Karayip Korsanları, Zor Ölüm, Star Wars gibi ünlü serilerin filmleri var. Film için alacaksanız popüler yapımların çoğu Disney+'da.

Dün 2. Senemi yeniledim. Şuan en uygun platform bence Disney+.
Bildiğim kadarıyla marvel ve pixar da disneyin. Ama ben Spiderman No Way Home u göremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı