BluTV'yi önerir misiniz?

Makaleler
4
Yer
Mersin
Yıllık abonelikte aylık ücreti 12.90 TL yapmışlar. Yıllık 155 TL'ye geliyor. İlgimi çeken birkaç dizi var. The Walking Dead'de varmış zaten. Kullanan varsa tavsiye eder mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllık abonelik nasıl oluyor bilmiyorum. Sanırım 1 yıllık ödeme garantisi veriyorsunuz. O yüzden bence ilk 1 aylık deneyin. Hoşunuza giderse yıllığa geçebilirsiniz.

Anlamadım. O zaman neden yıllık olarak alındığında indirime gitsinler ki? Yani aylık almanın bir anlamı kalmıyor o zaman. Vardır onda bir şeyler

Herkes 12 aylık yapıp, 2 ay kullanıp bırakırsa kalan aylar için para almıyorlar yani. Doğru mu anladım?

Sitede şöyle belirtilmiş

Evet bu normal, bunu biliyorum. Ama o yıllık olayında böyle olmadığını düşünüyorum. Araştırmadım fakat yıllık diye bir paket çıkarttılarsa ve indirim yaptıysalar bunun bir bedeli olmalı.

Bunu anladım zaten Ben size anlatamadım sanırım. Bahsettikleri istediğin zaman iptal et olayı aylık normal paket için geçerli olabilir diyorum. Yani yıllık yaparsanız, taahhüt almış kabul edip iptal edeceğiniz zaman cayma bedeli çıkarabilirler dedim.

Ve evet. Tahmin ettiğim gibi. 154 lira peşin alıyorlar. İsterseniz taksit yapın ama komple almış sayılıyor ve iptal etseniz dahi 1 yıl boyunca kullanmak zorunda kalıyorsunuz, iade almıyorsunuz.

Blutv Para İade Sorunu! Burada da mağdur olan olmuş. Dediğim gibi zaten direkt kendini belli ediyor 'Yıllık' adı altında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…