BluTV'yi önerir misiniz?

Anlamadım. O zaman neden yıllık olarak alındığında indirime gitsinler ki? Yani aylık almanın bir anlamı kalmıyor o zaman. Vardır onda bir şeyler :D

Herkes 12 aylık yapıp, 2 ay kullanıp bırakırsa kalan aylar için para almıyorlar yani. Doğru mu anladım?

Anlamadım. O zaman neden yıllık olarak alındığında indirime gitsinler ki? Yani aylık almanın bir anlamı kalmıyor o zaman. Vardır onda bir şeyler :D

Herkes 12 aylık yapıp, 2 ay kullanıp bırakırsa kalan aylar için para almıyorlar yani. Doğru mu anladım?
Sitede şöyle belirtilmiş
Screenshot_2019-10-22-23-06-44.png

Evet bu normal, bunu biliyorum. Ama o yıllık olayında böyle olmadığını düşünüyorum. Araştırmadım fakat yıllık diye bir paket çıkarttılarsa ve indirim yaptıysalar bunun bir bedeli olmalı.
Normalde 19.90 olan aylığı 12.90 olarak yıllık yapmışlar işte.

Bunu anladım zaten :D Ben size anlatamadım sanırım. Bahsettikleri istediğin zaman iptal et olayı aylık normal paket için geçerli olabilir diyorum. Yani yıllık yaparsanız, taahhüt almış kabul edip iptal edeceğiniz zaman cayma bedeli çıkarabilirler dedim.

Ve evet. Tahmin ettiğim gibi. 154 lira peşin alıyorlar. İsterseniz taksit yapın ama komple almış sayılıyor ve iptal etseniz dahi 1 yıl boyunca kullanmak zorunda kalıyorsunuz, iade almıyorsunuz.

Blutv Para İade Sorunu! Burada da mağdur olan olmuş. Dediğim gibi zaten direkt kendini belli ediyor 'Yıllık' adı altında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı