BM 800 alınır mı?

Just7

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, SteelSeries Arctis 1 Wireless kulaklığımın mikrofon özelliği bozuldu (yeni mikrofon taksamda çalışmıyor) ve HP Victus 16 kullanıcısıyım ucuz bir mikrofon bakıyordum BM 800'ü gördüm ses kartı muhabbeti yüzünden sorun yaşar mıyım yoksa daha iyi bir mikrofon mu almalıyım? Fiyatı yükseltirsem direkt kulaklık almayı düşünüyorum zaten kulaklığım çok yeni değil görüşlerinizi belirtin. Teşekkür ediyorum saygılar.

Selamlar, SteelSeries Arctis 1 Wireless kulaklığımın mikrofon özelliği bozuldu (yeni mikrofon taksamda çalışmıyor) ve HP Victus 16 kullanıcısıyım ucuz bir mikrofon bakıyordum BM 800'ü gördüm ses kartı muhabbeti yüzünden sorun yaşar mıyım yoksa daha iyi bir mikrofon mu almalıyım? Fiyatı yükseltirsem direkt kulaklık almayı düşünüyorum zaten kulaklığım çok yeni değil görüşlerinizi belirtin. Teşekkür ediyorum saygılar.
Ben kullanıyorum, gayet güzel bir sesi var. Ancak phantom power kullanmanız şart, yoksa ses kalitesi oldukça kötü oluyor. Bunun dışında JLİ 2555 modülü ekledim; AliExpress'ten satın aldım ve ses kalitesi daha da arttı. Bence bu fiyat bandında alınabilecek fiyat/performans açısından en iyi mikrofonlardan biri.

Gayet iyi fiyatina göre .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı