BM-800 alınır mı?

Hayır genel amaç mikrofon olarak kullanmak istiyorum oyun vs.

Phantom powersızda kullanabilirsiniz fakat ses seviyesi düşük ve daha cızırtılı olacaktır. Yani mikrofona 20 30 cm uzaklıktan bile sesiniz gitmeyebilir.

Teşekkürler son olarak ses kartının Phantom'dan neden pahalı olduğunu sorabilir miyim?

Phantom Power'ların tek işi 48v u mikrofona sağlamak olduğundan basit cihazlar bundan dolayı da fiyatları daha uygun. Ses kartları daha karmaşık cihazlar.

Phantom Power

Ses kartı

1. linkteki ürünü almak istiyorum kriterlere uygun mu?

Bu tam olarak ses kartı değil, altında da yazdığı gibi mikser daha çok.

1739101273581.png

1 yıldır falan kullanıyorum Türkiye'den almıştım. Condenser olduğu için dibine girmeniz lazım sesi güzel alabilmesi için. Ben Behringer UMC22 ile kullanıyordum şimdi direk 3.5mm jak kablosuyla kullanıyorum. Ses kalitesi fena değil. Dipses var, kayıt falan alacaksanız biraz uğraşmanız lazım. Ben şu an sadece Discord için kullanıyorum gayet iyi sesi. Standı berbat baştan söyleyeyim. İstediğin yöne gitmiyor 2 eklem yeri var zaten. Masaya sabitleme yeri masaya zarar veriyor biraz. 2 monitör kullandığım için masada bir yere koymak işkence gibi. Baya kullanışsız bir standı var ama idare eder. Fiyatına göre iyi bir mikrofon bence. Ben bir daha alırsam Shure SM58 gibi bir şey alırdım ama fiyat farkı çok fazla tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı