BM-800 Mikrofon alınır mı?

AngelEyess4

Decapat
Daha fazla  
Trendyol (Yonka Müzik) BM-800 + Phantom power almayı düşünüyorum. Baktığım incelemelerde sanki güzel sonuçlar alınmış gibi. Konuya yanıt verirken mikrofonun yanında phantom power olduğunu unutmayın, zira internetteki incelemelerin çoğunda phantom powersız ses alınmış ve düşük ses sorunu mevcut. Bu sorunu çözmek için phantom power ile birlikte alıyorum. Bu fiyat bandında tavsiye ettiğiniz bir mikrofon var mı? Ya da doğrudan bunu mu almalıyım ne dersiniz?

Hocam benim de böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Şu an siz link atınca kendime de almaya karar verdim ancak farklı bir sistem yapacağım.

Öncelikle şu seti alacağım;

Discord ve çeşitli oyunlar için güzel efektler ve reverb vesaire yapabileceğimi görünce eğlenceli olabileceğini ve ayrıca güzel bir ses kartı olabileceğini düşündüğüm için bunu seçtim. Ayrıca mikrofon tiz-bass ayarlarını buradan isteğe göre yapmak daha güzel ve kolay olacaktır.

Buna + olarak da Phantom Power alacağım. İkisi birbirine takılabiliyormuş. Ayrıca fiyatı 288₺. Ve özelliklerine baktığımda ses kartı yazmışlar ama +48v güç vermekten başka bir şey yapmıyor. Bunun adı da ses kartıysa istediğim tarz bu değil bu yüzden üstte attığım linkteki seti alıp + olarak 288 ₺ ye Phantom Power alacağım.

Ufak bir farkla daha kaliteli daha güzel bir set olacağını düşünüyorum. Verdiğim linkteki ürünleri şimdi bende şimdi sipariş vereceğim YouTube'da Phantom Power'li olarak yapılan testleri gördüm gayet tatmin edici. Bu fiyata bu kalite yeterli bence. BM800 e benzer Snopy SN-03P kullanıyorum ama değişim vakti geldi. Bu setle birlikte daha mutlu olacağımı düşünüyorum:)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı