BM-800 Mikrofon Alınır mı?

• Konuyu başlatan 70320
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 4.175

70320

Megapat
Merhabalar, Amazon da gezinirken güzel bir mikrofon seti gördüm. Sizce almalı mıyım? Fiyatı oldukça ucuz biraz araştırdım ve kaliteli gibi de görünüyor. Belirtiyim en baştan ses kartı vb. eklemeler yapmayacağım. Mikrofon da öyle aman aman bir kalite istemiyorum. Sesimi boğmasın, cızırtı ve dip ses yapmasın ve sesim olduğu gibi net şekilde gitsin. Rode NT-USB kalitesinde olmasın tabii ama güzel de bir kalite alıyım. Önerilerinizi bekliyorum.
Link : (Ayaklık, pop filtre ve shockmount dahil) Amazon.com: Excelvan BM-800 Condenser Microphone Cardioid Pro Audio Studio Vocal Recording Mic with Shock Mount (Black): Musical Instruments

Sadece Mikrofon Link : http://www.amazon.com/Professional-...ie=UTF8&qid=1459096266&sr=1-5&keywords=bm+800

Arkadaşlar kargo maalesef adresime gelmiyor. Bu sebepten aynı mikrofonun farklı bir setini almaya karar verdim, görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Link : Amazon.com: Excelvan BM-800 Condenser Microphone Sound Recording Dynamic + Mic Shock Mount, Ideal for Radio Broadcasting, Voice-Over and Recording Studio: Musical Instruments

Merhaba kardeşim mikrofonu umarım almışsındır diye yazıyorum bende bu aralar mikrofon arayışındayım konu açtım bm800 önerdiler eğer aldıysan es kalitesi vs nasıl
Birde onun kablosu usb siz miş bir tarafı jak bir tarafı mikrofona takılan farklı uç muş direk pc ye bağlayınca sıkıntı yapar diyenler var aldıysan şuana kadar bir sıkıntı yaptı mı? veya extra usb ses kartı aldın mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı