BM 800 mikrofon Phantom Power'siz olur mu?

Daha fazla  

Bunu almayı düşünüyorum. Kullanacağım iş aşırı profesyönel değil. Bunu siphariş verdikten sonra kötü olursa Phantom Power satın alırım param var fakat gereksiz para harcamak istemiyorum.

Daha öncesinde ucuz bir kulaklığın mikrofonunda bile ortalama derecede kaliteli yaptığım bir seslendirmenliği. Biraz daha iyi hale getirmek istiyorum. Sizce Phantom Power'siz şunu satın alsam. Pişman olur muyum?

Ve ayrıyeten bu mikrofon her bilgisayara takılır mı? Giriş aygıtı falan farklı değildir umarım.

Son düzenleme:

Bunu almayı düşünüyorum. Kullanacağım iş aşırı profesyönel değil. Bunu siphariş verdikten sonra kötü olursa Phantom Power satın alırım param var fakat gereksiz para harcamak istemiyorum.

Daha öncesinde ucuz bir kulaklığın mikrofonunda bile ortalama derecede kaliteli yaptığım bir seslendirmenliği. Biraz daha iyi hale getirmek istiyorum. Sizce Phantom Power'siz şunu satın alsam. Pişman olur muyum?

Ve ayrıyeten bu mikrofon her bilgisayara takılır mı? Giriş aygıtı falan farklı değildir umarım.
Hocam bahsettiğiniz ürünün birebir aynısını kullanıyorum şu an.

1- O yanında gelen usb ses kartı leş gibi sesi iğrençleştiriyor.
2- Tek başına BM800ler çok güçsüzdür ve arkada muhakkak white noise oluyor.
3- Alacaksanız eğer phantom power yerine ses kartı almanızı tavsiye ederim. Şu anda da Midex'in ucuz ses kartlarından birini kullanıyorum ve memnunum. Ancak phantom power de işinizi görecektir kullanan tanıdığım vardı.
4-Set içerisinde bilgisayardaki mikrofon girişine takmayı sağlayan kablo da var ancak o kablo sadece mikrofon girişine sahip bilgisayarlarda kullanılabilir. Eğer phantom power alırsanız yanında XLR denen kablo ve usb kablo gelecektir. Onlarla kullanırsanız her bilgisayarda çalıştırabilirsiniz.

Phantom Power ya da 48V veren bir ses kartı. Phantom Power ile kullanıyorum BM800 mikrofonu. Tek başına taktığımda hem sesimi az alıyor hem aşırı derece de dip ses oluyor.

Hocam bahsettiğiniz ürünün birebir aynısını kullanıyorum şu an.

1- o yanında gelen USB ses kartı leş gibi sesi iğrençleştiriyor.
2- tek başına BM800'ler çok güçsüzdür ve arkada muhakkak white noise oluyor.
3- alacaksanız eğer Phantom Power yerine ses kartı almanızı tavsiye ederim. Şu anda da Midex'in ucuz ses kartlarından birini kullanıyorum ve memnunum. Ancak Phantom Power de işinizi görecektir kullanan tanıdığım vardı.
4-set içerisinde bilgisayardaki mikrofon girişine takmayı sağlayan kablo da var ancak o kablo sadece mikrofon girişine sahip bilgisayarlarda kullanılabilir. Eğer Phantom Power alırsanız yanında XLR denen kablo ve USB kablo gelecektir. Onlarla kullanırsanız her bilgisayarda çalıştırabilirsiniz.

Phantom Power'ya da 48v veren bir ses kartı. Phantom Power ile kullanıyorum BM800 mikrofonu. Tek başına taktığımda hem sesimi az alıyor hem aşırı derece de dip ses oluyor.

Merhaba BM 800'ü G6 ses kartı ile besleyebilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı