BM800 hangi modeli alınmalı?

EraY Dnz

Hectopat
Merhaba iyi günler BM800 almayı düşünüyorum bütçem 200 lira ilk defa mikrofon alacağım Lastvoice bluecat triline modeli falan var tam olarak hangisini almam gerekiyor.

İşimi görür mü Online oyunlar oynuyorum. Bir de ses kartına falan gerek var mı yoksa direkt anakart jak girişine takıp çalıştırabilir miyim?

Merhaba iyi günler BM800 almayı düşünüyorum bütçem 200 lira ilk defa mikrofon alacağım Lastvoice bluecat triline modeli falan var tam olarak hangisini almam gerekiyor.

İşimi görür mü Online oyunlar oynuyorum. Bir de ses kartına falan gerek var mı yoksa direkt anakart jak girişine takıp çalıştırabilir miyim?
BM 800 condenser bir mikrofon olduğu için Phantom Power kullanmadan güzel bir sonuç alamazsanız.
Önerim Fifine K669B.

BM-800 bende var. Ben 600 TL gibi bir fiyat ödedim. Yanında Phantom Power geliyor. direkt olarak bilgisayara takıp çalıştıramazsınız. Ya Phantom Power lazım ya da başka bir dönüştürücüsü var o lazım. Siz üzerine biraz daha para ekleyip kulaklık almayı deneyebilirsiniz. Çünkü BM-800 alınca daha doğrusu mikrofon alınca tripod falan da almak gerekiyor. Ve sadece oyun oynayacaksanız mikrofon almak gereksiz maddi harcama olur size.

BM-800 bende var. Ben 600 TL gibi bir fiyat ödedim. Yanında Phantom Power geliyor. Direkt olarak bilgisayara takıp çalıştıramazsınız. Ya Phantom Power lazım ya da başka bir dönüştürücüsü var o lazım. Siz üzerine biraz daha para ekleyip kulaklık almayı deneyebilirsiniz. Çünkü BM-800 alınca daha doğrusu mikrofon alınca tripod falan da almak gerekiyor. Ve sadece oyun oynayacaksanız mikrofon almak gereksiz maddi harcama olur size.

BM800 Mikrofon Fiyatları (%100 Orjinal 12 Taksit Ücretsiz Kargo) - Lastvoice.com.tr bu üründe çalıştırmamı sağlıyacak ürün var mı kulaklığım pahalı olduğu için üzgünüm öyle bir şey mümkün değil ayrı bir mikrofon almak zorundayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı