Çözüldü Witcher 1 save dosyasını USB'ye atsak diğer bilgisayarda çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar save dosyasını USB'ye atacaktım format atacağım için ama burada tek bir tane dosya var. Steam Cloud yazıyor, bu dosyayı diğer bilgisayardaki oyuna atsak save dosyaları gelir değil mi?

Dosya Ekleri

• 20251019_190906.jpg
    20251019_190906.jpg
    346,2 KB · Görüntüleme: 4
Çözüm
Format attıktan sonra veya başka bir bilgisayara tekrar aynı hesapla oyunu yükleyip çalıştırınca otomatik save dosyası yüklenecek. Cloud save açık çünkü. Bir problem olmaz.
Format attıktan sonra veya başka bir bilgisayara tekrar aynı hesapla oyunu yükleyip çalıştırınca otomatik save dosyası yüklenecek. Otomatik kaydetme açık çünkü. Bir problem olmaz.

Hocam GTA 5'te de Cloud açık diye silmiştim fakat kaldığım yerden devam edememiştim ve hikayeye en baştan başlamak zorunda kalmıştım, şimdi oyunu sildim diyelim tekrar yükledikten sonra bir şey yapmam gerekli mi?
(Format atacağım bu arada pc'ye.)

Hocam GTA 5'te de Cloud açık diye silmiştim fakat kaldığım yerden devam edememiştim ve hikayeye en baştan başlamak zorunda kalmıştım, şimdi oyunu sildim diyelim tekrar yükledikten sonra bir şey yapmam gerekli mi?
(Format atacağım bu arada pc'ye.)
Cloud save açık olunca yüklüyor dosyayı aslında. GTA 5 için neden öyle oldu bilemedim. Ben Witcher 3'ü farklı bilgisayarda yükleyince save duruyordu. Sizin durumda da bir terslik olacağını zannetmiyorum.

Son düzenleme:
Dostlar save dosyasını USB'ye atacaktım format atacağım için ama burada tek bir tane dosya var. Steam Cloud yazıyor, bu dosyayı diğer bilgisayardaki oyuna atsak save dosyaları gelir değil mi?
Kral save yüklemene gerek yok. Hangi çağda yaşiyoruz. Cloud sisteminde zaten o saveler. Sen formattan sonra tekrar yükleyince o saveler gelir merak etme. Ama illa save kopyalamak istersen manuel save al oyunda. Sonra save klasöründen onu kopyala usb ye.

Cloud save açık olunca yüklüyor dosyayı aslında. GTA 5 için neden öyle oldu bilemedim. Ben Witcher 3'ü farklı bilgisayarda yükleyince save duruyordu. Sizin durumda da bir terslik olacağını zannetmiyorum.
Witcher 1 eski oyun olmaz diye belki bide onca 50 saat emek verdim tam sona gelmişken save dosyası gider diye korkuyom neyse yav zaten az kaldı bitiriyim öyle format atarım vakit ayırdığın için teşekkürler reisim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı