BM800 mikrofon iyi mi?

Fiyat skalanızı belirtmemişsiniz. İyi mikrofon önerisi talep etttiniz. O BM800 kadarsa bütçeniz; anca oyuncak alırsınız.

Saygılar.
Normal insanlar önerdiğiniz bir şey var mı diyince bütçeyi biraz arttırıp öneri yapar. Corolla alma 100k daha koy x aracı daha iyi gibi. Corolla iyi mi mi diyince hayır. Peki ne önerirsinize ferrari cevabı vermezler. İlkokul çocuğuna anlatıyormuş gibi anlattım ama anlarmısınız muamma.

Normal insanlar önerdiğiniz bir şey var mı diyince bütçeyi biraz arttırıp öneri yapar. Corolla alma 100k daha koy x aracı daha iyi gibi. Corolla iyi mi mi diyince hayır. Peki ne önerirsinize ferrari cevabı vermezler. İlkokul çocuğuna anlatıyormuş gibi anlattım ama anlarmısınız muamma.

1- İşi biliyorsanız; neden öneri istiyorsunuz?
2- Kalite ucuz değil.
3- Benim önerdiğim zaten Corolla seviyesi. Sizin bahsettiğiniz mikrofon ise scooter sayılır. Ferrari ise amacınız; 150-200 Bini gözden çıkartmalısınız. Misal
4- Bilmediğiniz bir konuyu "anlatamazsınız".

Saygılar.

Son düzenleme:
1- İşi biliyorsanız; neden öneri istiyorsunuz?
2- Kalite ucuz değil.
3- Benim önerdiğim zaten Corolla seviyesi. Sizin bahsettiğiniz mikrofon ise scooter sayılır. Ferrari ise amacınız; 150-200 Bini gözden çıkartmalısınız. Misal
4- Bilmediğiniz bir konuyu "anlatamazsınız".

Saygılar.
Yaptığım karşılaştırmanın amacını bile algılayamamışsınız. İyi geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı