Victus 15 RX 6500M R5 5600H sistem Assassin's Creed Mirage kaldırır mı?

semih38

Yoctopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
512 gb ssd
Merhaba herkese, elimde HP Victus 15 AMD Ryzen 5 5600H işlemcili AMD Radeon RX 6500M 4 GB ekran kartı 16 GB RAM 512 GB SSD'li laptopum var. Bu sistem sizce Assassin's Creed Mirage kaldırır mı kasmadan oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese, elimde HP Victus 15 AMD Ryzen 5 5600H işlemcili AMD Radeon RX 6500M 4 GB ekran kartı 16 GB RAM 512 GB SSD'li laptopum var. Bu sistem sizce Assassin's Creed Mirage kaldırır mı kasmadan oynatır mı?

Oynatır. Full ayarlar olmasa da düşük-orta arası oynarsın.

Kaç FPS verir peki kanka boşuna satın almayayım oyunu 60 FPS 50'nin altına düşmez değil mi?

Düşeceğini sanmam belki yoğun aksiyon anında çok nadir anlık görebilir, onun harici 55-70 arası oynarsın. Eğer oynanmayacak derece de olursa iade edersin, ama tahminimce, 50 altına düşmeden oynarsın.

Düşeceğini sanmam belki yoğun aksiyon anında çok nadir anlık görebilir, onun harici 55-70 arası oynarsın. Eğer oynanmayacak derece de olursa iade edersin, ama tahminimce, 50 altına düşmeden oynarsın.
Tamamdır kanka çok teşekkür ederim akşam alacam oyunu

Kanka kusura bakmassan bişey daha soracam last of us pt 1 i nasıl oynatır testlerini bulamadım onda zorlanır diye düşünüyorum kusura bakma tekrardan😅

Son düzenleme:
Tamamdır kanka çok teşekkür ederim akşam alacağım oyunu.

Kanka kusura bakmazsan bir şey daha soracağım Last of Us pt 1'i nasıl oynatır testlerini bulamadım onda zorlanır diye düşünüyorum kusura bakma tekrardan😅

Estağfurullah. Hocam onu tam emin değilim, ben i5 12400h, RTX 3050 laptop ile zar zor oynamıştım. Optimizasyon berbat. Ancak TLOU2'yi rahat oynamıştım. Sistem gereksinimlerine pek aldanma.

Estağfurullah. Hocam onu tam emin değilim, ben i5 12400h, RTX 3050 laptop ile zar zor oynamıştım. Optimizasyon berbat. Ancak TLOU2'yi rahat oynamıştım. Sistem gereksinimlerine pek aldanma.
Kanki ps den pc ye çıkan oyunların optimizasyon sorunları çok oluyor uncahrted 4 oynadım ondada az bi vardı optimizasyon problemi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı