Son düzenleme:
1000 TL bütçe ile hem mikrofon hem de kulaklık olması gerekmiyor.BM800 ayrı phantom power olmadan çok çok verimsiz çalışan bir alet. 500 liraya satılan BM800'ün yanında phantom power gelmiyor.
BM800 yerine Boya BY M1 öneririm. Yanına da bütçeyi az aşabilirseniz Havit H2002P. İyi gider.
![]()
Boya BY-M1 Profesyonel Youtuber Yaka Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Boya BY-M1 Profesyonel Youtuber Yaka Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Boya BY-M1 Profesyonel Youtuber Yaka Mikrofonu özelliklerini incele, 529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Peki Phantom İle nasıl? Şu anda hangisini tercih edersiniz mikrofonlar arasından?BM800 kullanıyorum ve phantom'suz pek bir işe yaramıyor gerçekten. @462488 hocanın önerdiği gibi Boya M1 almanız daha iyi olur.
Amaca göre değişir. Amatör müzik için kullanmıştım ve kısmen başarılı sayılır. Şimdi Discord'da kullanıyorum sadece. Seiren Mini gibi bir şey de işinizi görür.Peki Phantom İle nasıl? Şu anda hangisini tercih edersiniz mikrofonlar arasından?
Estağfurullah. O detayı yazmamışım.O halde ikinci el temiz Seiren Mini bulursanız alabilirsiniz. İki ekipman istediniz sandım pardon.
BM800 + phantom power de hemen hemen aynı fiyata gelir ama Seiren Mini'nin ses kalitesi daha iyi.
O halde ikinci el temiz Seiren Mini bulursanız alabilirsiniz. İki ekipman istediniz sandım pardon.
BM800 + phantom power de hemen hemen aynı fiyata gelir ama Seiren Mini'nin ses kalitesi daha iyi.
Amaca göre değişir. Amatör müzik için kullanmıştım ve kısmen başarılı sayılır. Şimdi Discord'da kullanıyorum sadece. Seiren Mini gibi bir şey de işinizi görür.
Farklı çeşiti olabilir diye öyle yazmıştım. Sanırım yurtdışındanmış. Link.Seiren Mini zaten USB hocam. Farklı bir varyasyonu yok. Dediğiniz ürün yurt dışından geliyordur muhtemelen, link atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.