BM800 mü mikrofonlu kulaklık mı?

Yas1nn

Centipat
Genellikle ses kaydedilecek, bütçe 500-1000 TL civarı. Mikrofon olarak BM800 kötü değil gibi gözüküyor. Eğer o fiyat cıvarında daha iyisi varsa onu da atabilirsiniz. Kulaklık olarak Havit H2230D testlerde kötü gözükmese de yorumları pek iyi değil. Ne önerebilirsiniz?

@403362

@RPM @ardanoir @522140

Son düzenleme:
BM800 ayrı phantom power olmadan çok çok verimsiz çalışan bir alet. 500 liraya satılan BM800'ün yanında phantom power gelmiyor.

BM800 yerine Boya BY M1 öneririm. Yanına da bütçeyi az aşabilirseniz Havit H2002P. İyi gider.

BM800 ayrı phantom power olmadan çok çok verimsiz çalışan bir alet. 500 liraya satılan BM800'ün yanında phantom power gelmiyor.

BM800 yerine Boya BY M1 öneririm. Yanına da bütçeyi az aşabilirseniz Havit H2002P. İyi gider.

1000 TL bütçe ile hem mikrofon hem de kulaklık olması gerekmiyor.

BM800 kullanıyorum ve phantom'suz pek bir işe yaramıyor gerçekten. @462488 hocanın önerdiği gibi Boya M1 almanız daha iyi olur.
Peki Phantom İle nasıl? Şu anda hangisini tercih edersiniz mikrofonlar arasından?

O halde ikinci el temiz Seiren Mini bulursanız alabilirsiniz. İki ekipman istediniz sandım pardon.

BM800 + phantom power de hemen hemen aynı fiyata gelir ama Seiren Mini'nin ses kalitesi daha iyi.
Estağfurullah. O detayı yazmamışım.

O halde ikinci el temiz Seiren Mini bulursanız alabilirsiniz. İki ekipman istediniz sandım pardon.

BM800 + phantom power de hemen hemen aynı fiyata gelir ama Seiren Mini'nin ses kalitesi daha iyi.
Amaca göre değişir. Amatör müzik için kullanmıştım ve kısmen başarılı sayılır. Şimdi Discord'da kullanıyorum sadece. Seiren Mini gibi bir şey de işinizi görür.

İkinci el olmaması daha iyi olur. Amazonda 1000 TL civarında Seiren Mini Usb olanı var. Onun kalitesi daha mı kötü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı