BMC Fabrikası Sökülüyor

Gelip devralan adam bu ülkeyi nasıl toplayacak bilemiyorum. Bozulmayan kurum, yozlaşmayan yönetici yok. Muharrem İnce ile Ümit Özdağ birleşip almasalar Türk tarihinde yıkılması aptal halkı yüzünden olan ilk devlet olarak tarihe geçeceğiz. Ana muhalefet kasetle başa gelen sızdırma örgütçü olunca 20 senede böyle olmamızda çok fazla katkısı vardır. Hata yapmayın, cahil cühela bunakları yanlışa düşmelerini engelleyin. 1+1 daire 850.000 TL olmuşu geçtim artık markete gidiyorum nakitle alışverişi unuttum. Yemin ederim böyle bir şey yok, İran'dan beter olduk, nakitle yaşamak için cepte toptancı gibi desteyle gezmen lazım. Kart sürekli çalışıyor.

Bu fabrika buzdağının görünen yüzünün bir taşı sadece birde bunun yerin altında görünmeyenini hesaba katarsan hazineyi nasıl hüplettiklerini hayal bile edemezsiniz.

Konu baya bir çorba edilmiş gene. Sonucu da asacaz kesecez yargılayacaz moduna bağlanmış hemen.

BMC'nin hisselerini Tosyalı holding almıştı. Onlarda daha 1-2 yıl önce bu Karasu'ya fabrika kurmaktan vaz geçmişti. İlgili haber. Başka şehre kuracaz deniyordu.

Ama haber içeriğin de hemen belgesiz bilgisiz çaldılar yediler bu arazi imara açılacak yok apartman yapılacak veya BMC battı tank gelmeyecek tarzı bilgisiz belgesiz biraz uydurma haberler atılmış ortaya hemen.

Not: Bu arazi devlet tarafından 49 yıllığına Tank Palet fabrikası yapılsın diye verilmişti eğer yapılmıyorsa tekrar devlete geçer. Eğer geçmiyorsa işte o zaman ben de karşısındayım.

Ama Karasu muhabbetinnden alakasız yerlere çekilmiş konu. Fabrika sökülüyor dedikleri ortada fabrika yok çelik konstrüksiyon 3-5 direk var sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…