Yüksek dediğin ne kadar km
Bu arkadaş ile konuşulup Exper'i yapılıp alınabilir güzel bir ilan bakılabilir.
Onun dışında yüksek km alınmaz bana kalırsa. Çok yükselince satarken bekletiyor bu BMW'ler. Her yerden masraf açıyor. Ben olsam 1.2 fiyatlarında şöyle bir şey alırdım.
250-300 üstü BMW'de çoğunlukla yüksek km olarak geçer.Yüksek dediğin ne kadar km
"Çok masraf yapıyor, çok bozuluyor" diyecek kısma aldırış etmemelisin, 190HP olan E90 184 sonrası çıkış yapmış motorları düzgün kullanımda oldukça ömürlü, yeterli bir motor ancak bu aracın bir aile aracı olmaması gerektiğini unutma. Ne de olsa bir BMW ve bu kasaların apaçi elinden geçmiş olması oldukça yüksek bir ihtimal, bizzat E90 alacak bir kişi olarak bu aracı aile aracı olarak değil, keyfi sürüş, uğraşacağım bir araç olarak alacağım, kısaca motorunu da, kasasını da bitireceğim. Eğer ki uzun ömürlü olsun, yıllarca süreyim, satmayayım diyorsan bu araç pek uygun değil. Bundan 3-4 sene (en, en geç) sonraya yeni araca geçeceksen, oldukça uygun bir araç, hevesini alıp farklı bir araca geçiş sağlayabilirsin. Ömürlük bir araç değil. İçinde herhangi bir şüphe araçtan yana kalmasın, sürücüsüne ve aracın şekline, şemaline, geçmişine bakıp ekspere sokup, üstüne tanıdığın usta varsa onunla bakıp almaya karar verebilirsin. Düzgün alındığı taktirde hiçbir şekilde üzmez, dediğim gibi 190HP olanına bakmaya dikkat et. 184 olanlar da iyidir ama masraf açma ve yenilik olarak 190HP daha üstün, yenidir.
Kısacası, 190HP olduğu sürece gönül rahatlığıyla binilir, 184'te, 177'de oluşan özellikle zincir sorunlarını bu blok ve nesil değişimiyle düzeltmişler.
4 serisi iyi, iyi de hangi araç, hangi model, bütçe ne?4 serisi nasıl sence
4.18 Grand coupe max 200 bin km bütçe max 1 milyon 500 bin4 serisi iyi, iyi de hangi araç, hangi model, bütçe ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.