BMW E30 için yağ önerisi

bLackerror005

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, 1990 model 280 bin Km'de BMW E30 M40 motora sahip araç sahibiyim. Yağ değiştireli 5000 km olmadı henüz ama evin önünde yatan araç olduğu için haftada 1 hastane vs. dışında kullanmıyorum aracı o yüzden 10 bin kmde değil de 5 bini geçerek yağ değişimi yapmak istiyorum. İnternette araştırırken birçok test videosuna denk geldim ve kafam çok fazla karıştı. Castrol yerine farklı marka yağmı kullansam diye düşünür oldum.

Sizce.
Castrol magnetek 10 40 motor yağı mı?
Shell HX7 10 40 motor yağı mı?
Motul 6100 synergie+ 10W-40 motor yağı mı?

10 senedir castrol magnetek kullanıyorum ama testlerde Castrol'ün 10 40 yağı sonlarda kalıyor.
Bir de yağcarsısı diye bir site, ve birçok alısveriş sitesinde bu nickte yağ satıcı var. Daha önce bu satıcıdan alışveriş yapan oldu mu acaba? Güvenilir mi? Orijinal yağlar mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Castrol kötü bir marka değil, 10 40 castrol kullanabilirsin, hiç bir problem çıkarmaz. Yetkili servise gitmiyorsan sanayi de bunu bile koyduklarını düşünmüyorum.

Castrol kötü bir marka değil, 10 40 castrol kullanabilirsin, hiç bir problem çıkarmaz. Yetkili servise gitmiyorsan sanayi de bunu bile koyduklarını düşünmüyorum.
Castrol kötü bir marka demedim Asla gayet beğenerek aldığım bir ürün ama Testleri görünce Shell veya Motul markayı da merak etmedim değil o yüzden fikir sahibi olmak istedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı