BMW E90 alınır mı?

BMW, 5 ve 6 serisinde bazı durumlarda aynı motorları da tercih ediyor. BMW'nin uzman olduğu motorlar 6 silindirli motorlardır.

316i asla bir BMW'ye yakışacak bir motor değil bana kalırsa. Mümkünse geçmişi belli, servis bakımlı bir araç alırsanız sizi kolay kolay üzmez.

Paket olarak da en boşunu almadığınız sürece BMW ve Mercedes'lerde donanım açısından pek fark olmuyor. Motor olaraksa 320i veya 320d öneririm. 320i'lerin bildiğim kronik bir problemi yok, 320d'lerde ise zincir değişimi önemli, bunun dışında emme manifoldundaki klape kurum bağlarsa motoru yedirtebiliyor. Aynı olay Mercedes'in CDI motorlarında da var. Bu konuya dikkat etmek gerek.

Şimdi ben eski bir araç almıyorum 2011 180-200 bin arası 316 alıyorum aile arabası için alıyoruz bence 2 motora gerek yok sanırım bir de çoğu yerde sağlam arabada sanayiye pek girmez girdimide parçası pahalıdır onu biliyorum yanlış mı?

2011 bence eski bir model değil yani 10. Yaşında

Bende zamanında 45-50 bin TL iken heveslendim alıp kenara koysaydım şu an temizleri 500-600 civarı 2010 üzeri olanlar bana kalırsa alınabilir. Fakat deneme sürüşünde bile cidden hantal kalıyor. Araba biraz kasaya göre motor güçsüz bir de arabaya komple 5 insan bagaj doldurursan yokuşlarda üzecektir.

2011 model nasıl 10 yaşında hocam?

Peki usta 320 alsak dizel dur yani motorunda fln bı sıkıntı arıza konusunda olmazdimk temiz böyle 250 binde fln çünkü biz Peugeot aldık onda bı dilimz yandı 1 yıl içerisinde 100 bin TL masraf ettik

Peki usta 320 alsak dizel dur yani motorunda falan bir sıkıntı arıza konusunda olmazdimk temiz böyle 250 binde falan çünkü biz Peugeot aldık onda bir dilimz yandı 1 yıl içerisinde 100 bin TL masraf ettik.

Önerim dizel olacak ise 1.5 dCi veya 1.3 Multijet bir araç olabilir. Turbolarına baktırın önemli noktası benzinli tarafında ise yeni symbol ve Clio 0.9 TCe olanlara bakın derim. Yani özetle 2016 üstü 100.000 km geçmemiş klasik aile arabası bakın BMW vs çok hor kullanıyor bizim millet.

BMW E90 almayı düşünüyüruz 2008 2011. Bilerek 316 benzili almak istiyoruz. Diğerleri motoru cok güçlü olduğu icin yanlamışlardır falan diye.
Sizce standart mı comfor mu premium mu?
Sırf yanlamışlardır bakış açısıyla araba model motor tipi değiştirecek kadar bu işlere uzaksanız bmw ye çok girmeyin yada çok iyi bilen biriyle gidip bakın derim. 316i almak istemiyoruz yanlamışlardır ne hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…