Çözüldü BO6 DirectX error hasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Berkays07

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rtx 4070
1737224411014.png

Şöyle bir hata alıyorum. Dosyalarda problem yok. Bazen 1 2 gün vermiyor bazen günde 3 4 kere yapıyor. Başına gelip çözen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yarın deneyeyim. Teşekkürler.

Dün denedim problem olmadı. Bugün yine aynı hatayı aldım.

Bir de bu paketi kurup deneyin. Klasörün içindeki install _all.bat dosyasına sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırmanız yeterli.
Dosyalarda problem yok derken onu söylemek istemiştim. Yaptım hala devam ediyor.

Kurup dener misin?

Kurup dener misin?

Yarın deneyeyim. Teşekkürler

Kurup dener misin?
dün denedim problem olmadı. bugün yine aynı hatayı aldım

Son düzenleme:
Yarın deneyeyim. Teşekkürler.

Dün denedim problem olmadı. Bugün yine aynı hatayı aldım.

Bir de bu paketi kurup deneyin. Klasörün içindeki install _all.bat dosyasına sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırmanız yeterli.

Çözüm
Yükledim hocam teşekkürler ilginiz için. Biraz test edeyim haber veririm tekrardan sonucu

Birkaç gündür hiç hata almadım. Teşekkür ederim. Yine olursa yazarım hocam, çözüldü olarak işaretliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı