Bodrum - Marmaris- Fethiye Tatili

Marmaris'deki Club'lar hakkında bilgi vericek var mı? Damsız girişleri var mıdır?

Bilmiyorum ama Marmaris'te esimle bayagi bir clup gezdik kapida bunu soran kapici bile yoktu.
Barlar sokagindaki Barlar gercekten cok nezih ve güzel tavsiye ederim. :)

Otel düsünüyorsaniz biz Elegance'da kaldik gayet güzeldi. Hatta oradan Technopat'a bir arkadas kazandirdim :)

Sevgiler :)

Fethiye'nin denizi ve koyları mükemmel.O kadar doğal ki Caretta Caretta çiftlikleri bile var.Kral mezarları da gerçekten görmeye değer fakat bazı sereriler mezarlara saçma sapan isimler yazmışlar.

Gezilip görülecek yerleri pek bilmem de, Marmaris'in oralarda Akyaka taraflarında çok keskin virajlar var sanırım "Sakar Rampası" diyorlar. Oraya aşırı dikkat et, geçen sene oradan giderken önümüzdeki otobüs yuvarlandı çok fazla insan öldü, senden uzak olsun.
Bizde geçtikten 1 saat sonra o kaza gerçekleşmişti. Başka yoldan dönmek zorunda kaldık. Bodrum tarafı kalabalık oluyor genelde. Turgutreis tarafına gidebilirsin. En son gittiğim zaman Bodrum Kalesinin bir kısmı tadilattaydı. Marmaris tarafı güzel. Fethiye tarafında ise Ölüdeniz ve Saklıkent Kanyonuna gidebilirsin.

Fethiye'de saklıkent'e mutlaka uğra çok çok güzeldir. Kanyona girmeden girişte oradan gelen buz gibi suların üstünde çay bahçelerinin olduğunu hatırlıyorum, orada bir güzel yiyeceğin gözleme, çay vs hatta hatırladığım kadarıyla balık gibi servisleri de vardı, çok keyifli oluyor. İyi tatiller. :)

Saklıkent'i tek geçerim

https://www.fethiyetours.com/wp-content/uploads/2023/03/SAKLIKENT-GORGE-–-TLOS-–-YAKAPARK-–-GIZLIKENT-WATERFALL-6.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı