Bodycam alınır mı?

RglarX

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2X Kingston Fury Beast RGB 8GB
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria NVMe 1TB 1700MB-1600MB/s M2
Ekran kartı
AMD Radeon RX 6800 XT
Anakart
Gigabyte B550 GAMİNG X V2
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X (Thermalright Phantom Spirit)
Oyunda hikaye olsa 20-25 dolar olsa bile alırdım fakat oyun Online, bu yüzden beklentilerim biraz düşük. Oyun kendini en az 15-20 saat oynatır mı? Tek oynayacağım.

Zombi modu falan gelmiş deneyimleyen var ise güzel midir, değil midir yazabilir mi? Kötü, sarmıyor falan dediğiniz anda Ready or Not'un DLC'sini alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun her ne kadar farklı konsepti olsa da bir süre sonra sıktığını duydum.

Oyunun her ne kadar farklı konsepti olsa da bir süre sonra sıktığını duydum.

Benimde endişelendiğim durum bu. Oyun çok güzel fakat sürekliliği biraz düşük gibi geliyor. Hocam siz oyunu deneyimlediniz mi?

Bir de oyun erken erişimden çıktıktan sonra sizce zamlanma ihtimali var mıdır?

@RglarX, oyunu henüz deneyimleme fırsatım olmadı maalesef.

Hocam merhaba ben 2 gündür bu oyunu oynuyorum ve duymuş olabileceğiniz tüm askeri oyunları oynadım ve böylesini ilk defa görüyorum, evet bir süre sonra sıkabilir doğru, yanlış yok ancak bu oyun erken erişimden çıktığında herkes almadığına pişman olacak.

Bana kalırsa biraz Squad ve Ready or Not havasının katıldığını düşünüyorum öyle bir imaj verdi sanki bana.

Eksilerini söyleyecek olursak.

- Hafiften optimizasyon sıkıntıları var pek yok arada bir ufak droplar girebiliyor.

- Lobi lideri kafasına göre sunucuyu kapatabilir ancak çok sık rastlamadım 1 defa oldu.

-Işıklandırma kötü denebilir bu kişiden kişiye değişebilir ancak bana kalırsa geliştirilmeli diye düşünüyorum.

Artılarını söyleyecek olursak.

- Seslendirme mükemmel ötesi anı yaşıyorsunuz resmen daha iyisini görmedim.

-Grafikler zaten şaheser gibi.

- Oyundaki ragdoll sistemi güzel gerçekçi yapılmış.

Not olarak da şunları diyebilirim oyun medium ve altında tüm gerçekçiliğini yitiriyor eğer oynayacaksanız yüksek ve Ultra'da oynamanızı tavsiye ederim.

Ayrıca oyunu 2 kişinin yaptığını göz önüne alırsak ileride çok gelişecek bir oyun fiyatı da artacaktır 15 dolar olmuştu sanırsam 20 dolardan düşmüş.

Hocam merhaba ben 2 gündür bu oyunu oynuyorum ve duymuş olabileceğiniz tüm askeri oyunları oynadım ve böylesini ilk defa görüyorum, evet bir süre sonra sıkabilir doğru, yanlış yok ancak bu oyun erken erişimden çıktığında herkes almadığına pişman olacak.

Bana kalırsa biraz Squad ve Ready or Not havasının katıldığını düşünüyorum öyle bir imaj verdi sanki bana.

Eksilerini söyleyecek olursak.

- Hafiften optimizasyon sıkıntıları var pek yok arada bir ufak droplar girebiliyor.

- Lobi lideri kafasına göre sunucuyu kapatabilir ancak çok sık rastlamadım 1 defa oldu.

-Işıklandırma kötü denebilir bu kişiden kişiye değişebilir ancak bana kalırsa geliştirilmeli diye düşünüyorum.

Artılarını söyleyecek olursak.

- Seslendirme mükemmel ötesi anı yaşıyorsunuz resmen daha iyisini görmedim.

-Grafikler zaten şaheser gibi.

- Oyundaki ragdoll sistemi güzel gerçekçi yapılmış.

Not olarak da şunları diyebilirim oyun medium ve altında tüm gerçekçiliğini yitiriyor eğer oynayacaksanız yüksek ve Ultra'da oynamanızı tavsiye ederim.

Ayrıca oyunu 2 kişinin yaptığını göz önüne alırsak ileride çok gelişecek bir oyun fiyatı da artacaktır 15 dolar olmuştu sanırsam 20 dolardan düşmüş.

Hocam oyunu satın aldım, indirdim fakat oynayacak oyuncu bulamıyorum neredeyse, girdiğim sunucularda 2-3 kişi anca oluyor, SteamDB'de de 900-2000 kişi falan oynuyor. Katılıyorum, grafikleri çok güzel fakat eğer maç atamayacaksam bir anlamı kalmıyor maalesef. Oyun ilk başta güzel hypelendı fakat neredeyse unutulma durumuna geldi gibi gibi, oyunun geleceğinden şüpheliyim açıkçası.

Ekran görüntüsü 2024-12-01 003002.png

Yanlış anlamayın fakat oyunun bu tablosu hiç iç açıcı değil.

Bunlar dışında oyun hakkında kendi yorumuma gelirsek oyun mükemmel, fizikleri, grafikleri, haritaları (eh işte), silahları falan fazlasıyla iyi. Şu oyunda en çok istediğim şeylerden birisi hikaye (CoD gibi belki), fakat geleceğini hiç düşünmüyorum. Bunlar dışında oyun UnRecord çakması diyebilirim, UnRecord'un fragmanında olan şeyleri almışlar kendi oyunlarına koymuşlar.

Hocam oyunu satın aldım, indirdim fakat oynayacak oyuncu bulamıyorum neredeyse, girdiğim sunucularda 2-3 kişi anca oluyor, SteamDB'de de 900-2000 kişi falan oynuyor. Katılıyorum, grafikleri çok güzel fakat eğer maç atamayacaksam bir anlamı kalmıyor maalesef. Oyun ilk başta güzel hypelendı fakat neredeyse unutulma durumuna geldi gibi gibi, oyunun geleceğinden şüpheliyim açıkçası.

Eki Görüntüle 2364001

Yanlış anlamayın fakat oyunun bu tablosu hiç iç açıcı değil.

Bunlar dışında oyun hakkında kendi yorumuma gelirsek oyun mükemmel, fizikleri, grafikleri, haritaları (eh işte), silahları falan fazlasıyla iyi. Şu oyunda en çok istediğim şeylerden birisi hikaye (CoD gibi belki), fakat geleceğini hiç düşünmüyorum. Bunlar dışında oyun unrecord çakması diyebilirim, Unrecord'un fragmanında olan şeyleri almışlar kendi oyunlarına koymuşlar.

Server konusunda haklısınız hocam çoğu kişi öğlen akşam arası giriyor onun haricinde çok oynayan yok bunun Sebebinin'de oyun için istediği sistemden kasıtlı olduğunu düşünüyorum 4060 kullanıyorum ve Ultra'da 55-60 civarı alıyorum optimizasyonu ilerleyen Zamanlarda'da gelişecektir.

Hocam unrecord konusu hâla muamma bana kalırsa unrecord çıkana kadar bu oyun daha da gelişecek.

Ayrıca çakması demek biraz yakışır kalmaz unrecord Ready or Not tarzı, bodycam ise biraz daha çatışma odaklı ikisi arasında fark olursa hikaye açısından olur diye düşünüyorum.

Tabii oyun henüz erken erişimde gelişecek bir sürü şeyleri var. Benim kastettiğim ilerleyen vakitlerde oyun gelişecek ve fiyatı tavan yapacak şu an bile oyun almak bizler için ne kadar zor oluyorsa o zaman düşünemiyorum bile.

Ben 1,2 sene'ye kalmaz Oyun'da artık hiçbir problem olacağını düşünmüyorum.

Bu kadar geç düzeleceğini düşünmemin sebebi alan çoğu kişi 1,2 saat oynayıp iade ediyor bu da yapımcıları zor duruma sokuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı