Bodycam alınır mı?

MorgauS_0

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2023
Mesajlar
1.199
Çözümler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F
Msi H610M-E
16 Gb DDR4 Ram
Msi Rtx 3060
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, playtest döneminden daha oyunu test edip 70 saat oynama süresine sahip olan biri olarak gerçekten beni sevindiren bir güncelleme gördüm.

Örnek olarak attıkları silah inceleme animasyon modeli harika duruyor. Karakterin silahının tutuşu daha doğrusu viewmodel değişmiş anlaşılan çünkü o videodaki model Ready or Not'a benziyor. Yeni map ve silahlar gelecekmiş ki örnek olarak rework attıkları Map'ler harika duruyor.

Böyle gidecekse bu oyun tekrardan canlanıp harika bir oyuna dönüşecek benden söylemesi.

Konudan bağımsız fakat bu oyun güzel mi alınır mı? Ready or Not oynuyordum önceden gayet zevklıydı.
 
Konudan bağımsız fakat bu oyun güzel mi alınır mı? Ready or Not oynuyordum önceden gayet zevklıydı.
Ready or Not taktiksel, botlara karşı bir oynadığımız oyunken bu oyun çok oyunculu bir oyun.
Bodycam'e zombi modu falan geldi bayağı sevdim büyük işler çıkartmaya başladılar güncellemedeki inceleme animasyonları gerçekten on numara olmuş.

Bir de 10 dolar olsa tadından yenmez.
19 Dolar hocam. Büyük bir proje değil çok fazla bütçe harcanmamış olsa da bu türde rakip diyebileceğimiz adamakıllı bir oyun çıkmadı. Adamları bütçesi zaten kısıtlı, 19 dolar uygun bir rakam bence.
 
Biraz oynama fırsatım oldu, özellikle zombi modu fena değil. Tek sıkıntı online oynamaya çalıştığımda bir türlü oyunlara katılamıyordum. Haliyle sadece zombi modunu oynayabildim. Deneyimlediğim kadarıyla pek bir esprisi yok sadece görsel olarak güzel duruyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı