Böcek Fobisi Nasıl Yenilir?

Stealth Warrior

Centipat
Benim fobim o kadar şiddetli ki sivrisinek dahi evin içine girdiğinde şöyle bir irkiliyorum, sinek ve arı gördüğüm zaman kaçacak delik arıyorum. Sinek, arı, örümcek gibi hayvanların resmine dahi bakamıyorum. Özelliklede şu sineğin gözlerini gördükçe psikolojim bozuluyor, tüylerim diken diken oluyor, sanki bulunduğum ortamda bir sinek gelip kulağımda vızıldayarak içine girecek hissine kapılıyorum. Karasineğin vızıltısını dahi düşünmek istemiyorum, bunları yazarken bile ter döküyorum.

Bence bu fotoğraflar biraz olsun yardımcı olacaktır. Onları görünce aklınıza bunlar gelir bur nebze rahatlarsınız.
images (4).jpeg

images (6).jpeg

Ben de arı görünce gitmedik yer bırakmıyorum tatilde bir balık ekmek yiyelim dedik bana denizde bol tuzlu balık ekmek yedirtti kendisi.
Karınca Çiftliğim ve benzeri kanallar biraz da olsa yardımcı olur benim sivrisinek fobimi yenmeme yadımcı oldu. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı