Mr.lkm_58 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 Merhaba, bilen biri varsa bu ne ısırığı? Isıran böceğı göremedim. Dosya Ekleri IMG20230814143808.jpg 175,8 KB · Görüntüleme: 189
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.363 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #2 Mr.lkm_58 dedi: Merhaba, bilen biri varsa bu ne ısırığı? Isıran böceğı göremedim. Genişletmek için tıkla... Kaşınıyorsa ve 1-2 güne hemen geçiyorsa net sivrisinektir bu ayda. Normal bir sinek ısırmaz yani Artı 0 Eksi
Mr.lkm_58 dedi: Merhaba, bilen biri varsa bu ne ısırığı? Isıran böceğı göremedim. Genişletmek için tıkla... Kaşınıyorsa ve 1-2 güne hemen geçiyorsa net sivrisinektir bu ayda. Normal bir sinek ısırmaz yani
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.607 Çözümler 8 15 Ağustos 2023 #3 Şehirden uzak bir yerdeyseniz sinekler biraz büyük olabiliyor onlardır muhtemelen. Sürprizbozan: ... Balıkesir'e geldim sivrisineklerin gözle görülür boyutta dişleri var aklınız varsa gelmeyin. Artı 0 Eksi
Şehirden uzak bir yerdeyseniz sinekler biraz büyük olabiliyor onlardır muhtemelen. Sürprizbozan: ... Balıkesir'e geldim sivrisineklerin gözle görülür boyutta dişleri var aklınız varsa gelmeyin.
KS KS Mr.lkm_58 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #4 Ahmsef dedi: Kaşınıyorsa ve 1-2 güne hemen geçiyorsa net sivrisinektir bu ayda. Normal bir sinek ısırmaz yani Genişletmek için tıkla... Hocam kaşınma yokta yakdı bayağı bi Artı 0 Eksi
Ahmsef dedi: Kaşınıyorsa ve 1-2 güne hemen geçiyorsa net sivrisinektir bu ayda. Normal bir sinek ısırmaz yani Genişletmek için tıkla... Hocam kaşınma yokta yakdı bayağı bi
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 15 Ağustos 2023 #5 Mr.lkm_58 dedi: Merhaba, bilen biri varsa bu ne ısırığı? Isıran böceğı göremedim. Genişletmek için tıkla... Isırığın yanındaki taraf kırmızı ve kaşınıyor mu? Eğer öyleyse kırkayak çünkü. Artı 0 Eksi
Mr.lkm_58 dedi: Merhaba, bilen biri varsa bu ne ısırığı? Isıran böceğı göremedim. Genişletmek için tıkla... Isırığın yanındaki taraf kırmızı ve kaşınıyor mu? Eğer öyleyse kırkayak çünkü.
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 15 Ağustos 2023 #6 Hocam yanlış yönlendirme olmaması için en yakın zamanda sağlık kuruluşuna başvursanız mı? Artı 0 Eksi
KS KS Mr.lkm_58 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #7 RainbowwOnSky dedi: Isırığın yanındaki taraf kırmızı ve kaşınıyor mu? Eğer öyleyse kırkayak çünkü. Genişletmek için tıkla... Kaşınma yok 1 saat içinde şişdi ve geri gitti. emirmertbaserr dedi: Hocam yanlış yönlendirme olmaması için en yakın zamanda sağlık kuruluşuna başvursanız mı? Genişletmek için tıkla... Yarın gideceğim. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Isırığın yanındaki taraf kırmızı ve kaşınıyor mu? Eğer öyleyse kırkayak çünkü. Genişletmek için tıkla... Kaşınma yok 1 saat içinde şişdi ve geri gitti. emirmertbaserr dedi: Hocam yanlış yönlendirme olmaması için en yakın zamanda sağlık kuruluşuna başvursanız mı? Genişletmek için tıkla... Yarın gideceğim.
S54337 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 2.658 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #8 Sivrisinek gibi. Artı 0 Eksi