Böcek korkusu yüzünden tuvalete girememek

Böcek korkum var tuvalete girmem lazım fakat son günlerde evden bir sürü böcek çıkıyor. Gecen gun kardesim tuvaletini yaparken ayagina dustu tavandan. Kedi var evde kediyi yanima alıyorum benden cok korkuyor bocekten. Ne yapacağım? Bocek ilacimiz yok tuvalete girmem lazım.
Çorap giy. Pijamanı çorabın içine geçir. Üstüne de kapüşonlu hırka giy. Kafana kapüşonu geçir ve hırkanın fermuarını kapat. İçeri gir. Hemen tuvaletini yap. Sonra hızlıca çık. Hırkayı üstünde hızlıca çıkar.

Çok benzer bir dönemden geçtim ve çok teknik geliştidim.
Solid snake gibi gizli ama tedbirli,
Terlik vs. kullanıyorsanı terlikleri ayağınızla bir ezin sonra yere doğru dikey hafifçe vurun,
Eğer klozette çıkma korkunuz varsa önceden sifon çekin,
Alaturka ise delik kısmına bir su dökün,
Girmeden lavabonuzu iyice süzün,
El yıkamadan önce güvenli bir mesafeden musluğun önüne arkasına bir bakın,
Yolda giderken görme korkunuz varsa kişisel terlik kullanın,
Ve en önemlisi ışığı açtığınız an çok hızlı taramalısınız çünkü böcekler ışığı gördüğü an kaçarlar ve onları savunmasız yakalayabileceğiniz en önemli anlardan birisi.
Haşeresiz tuvaletler dilerim.

Böcek korkum var tuvalete girmem lazım fakat son günlerde evden bir sürü böcek çıkıyor. Gecen gun kardesim tuvaletini yaparken ayagina dustu tavandan. Kedi var evde kediyi yanima alıyorum benden cok korkuyor bocekten. Ne yapacağım? Bocek ilacimiz yok tuvalete girmem lazım.

Hocam yazın genelde gümüş böceği oluyor onlara çare olarak evde yapılabilecek uzaklaştırıcı belirli şeyler var. Ayrıca alabiliyorsanız, deve kuşu yumurtasının kokusu örümcek ve böcekleri tamamen rahatsız edip uzaklaştıran bir yöntem diye biliyorum.

Hocam yazın genelde gümüş böceği oluyor onlara çare olarak evde yapılabilecek uzaklaştırıcı belirli şeyler var. Ayrıca alabiliyorsanız, deve kuşu yumurtasının kokusu örümcek ve böcekleri tamamen rahatsız edip uzaklaştıran bir yöntem diye biliyorum.

Hocam bu konuda bende bilgilenmem gerekiyor gümüş böceklerler evin her yerinde ve ne kadar çok yok ediyorsak sanki peşinden 10 tane daha doğuruyor anlamadım bu işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı