3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 12 Mayıs 2020 #11 Jira dedi: Gövde dememem gerekirdi. Güncelledim mesajı. Kuyruğu kastettim. Boeing 737 ve Airbus A320'yi Birbirinden Ayırma Rehberi - Technopat Sosyal Şu konuda bahsettim bu farklara. Eki Görüntüle 560372 Genişletmek için tıkla... Vertical stabilizeri mi kastettin? Aynı zamanda vertical stabilizer olarak A320nin vertical stabilizerinde yukarı doğru dairesel şekilde gider. 737 ise daha köşeli. Jira dedi: Gövde dememem gerekirdi. Güncelledim mesajı. Kuyruğu kastettim. Boeing 737 ve Airbus A320'yi Birbirinden Ayırma Rehberi - Technopat Sosyal Şu konuda bahsettim bu farklara. Eki Görüntüle 560372 Genişletmek için tıkla... Bu arada kusura bakma konunu çalmak gibi olmasın gerçekten bilmiyordum aynı konunun olduğunu.
Jira dedi: Gövde dememem gerekirdi. Güncelledim mesajı. Kuyruğu kastettim. Boeing 737 ve Airbus A320'yi Birbirinden Ayırma Rehberi - Technopat Sosyal Şu konuda bahsettim bu farklara. Eki Görüntüle 560372 Genişletmek için tıkla... Vertical stabilizeri mi kastettin? Aynı zamanda vertical stabilizer olarak A320nin vertical stabilizerinde yukarı doğru dairesel şekilde gider. 737 ise daha köşeli. Jira dedi: Gövde dememem gerekirdi. Güncelledim mesajı. Kuyruğu kastettim. Boeing 737 ve Airbus A320'yi Birbirinden Ayırma Rehberi - Technopat Sosyal Şu konuda bahsettim bu farklara. Eki Görüntüle 560372 Genişletmek için tıkla... Bu arada kusura bakma konunu çalmak gibi olmasın gerçekten bilmiyordum aynı konunun olduğunu.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 12 Mayıs 2020 #12 333657 dedi: Bu arada kusura bakma konunu çalmak gibi olmasın gerçekten bilmiyordum aynı konunun olduğunu. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil Sen tekniğe de dalmışsın, ben sadece görsel olarak ayırmak isteyenler için karalamıştım 3-5 bir şey
333657 dedi: Bu arada kusura bakma konunu çalmak gibi olmasın gerçekten bilmiyordum aynı konunun olduğunu. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil Sen tekniğe de dalmışsın, ben sadece görsel olarak ayırmak isteyenler için karalamıştım 3-5 bir şey