Bölgede internet erişimi sorunu

Hello bfy

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba daha dün yeni modem aldım. Ve kurdum ondan sonra internete sorunsuzca bağlandı. Modemde sıkıntı oldu. Tekrar kurdum düzeldi ama bilgisayardan yapamadım. Telefondan yaptım neyse şimdi internete bağlanmaya çalışıyorum. Tanımlanamayan ağ hatası veriyor. Sorun gider de IP belirlenmemiş. Ethernet etkinleştirilmemiş diyor. IP girdiğimde internete bağlanıyor. Ama çok yavaş bayağı yavaş
YouTube'a bile çok yavaş giriyor. Ne yapmalıyım?
Kaspersky kullanıyorum, antivirüs olarak o da engelleyebilir. Ama diğer işletim sistemi dualboot ile yaptığım Mac'te de çalışmıyor internet Wi-Fi internet adaptöründe de çalışmıyor. İnternete bağlanıyor, internet yok diyor. Kabloda da sıkıntı yok modem de çalışıyor. Telefon ve tablet bağlanmakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet kablosunun modeme tam olarak takılı olduğundan emin ol. Kablo tam oturmuş mu yuvaya? Modeme internet geliyor mu test et. Komşularda internet var mı? Modem ayarları ile oynanmışsa eğer fabrika ayarlarını sıfırla. Anlatımın çok karışık net anlaşılmıyor daha net ifadelerle yaz.

İnternet kablosunun modeme tam olarak takılı olduğundan emin ol. Kablo tam oturmuş mu yuvaya? Modeme internet geliyor mu test et. Komşularda internet var mı? Modem ayarları ile oynanmışsa eğer fabrika ayarlarını sıfırla. Anlatımın çok karışık net anlaşılmıyor daha net ifadelerle yaz.

Merhaba bu yan hesabım diğeri kısıtlandı.
Diğer komşuları bilmiyorum ama modem telefon tabletten Wi-Fi üzeriden çalışıyor internet sorunsuz. Olay bilgisayarı açtığımda aniden gitti. Kablo yuvaya tam oturmuş kontrol ettim. Wi-Fi adaptöründede internet çalışmıyor.
Modem ayarlarında sorun olamaz Ethernet erişimi kapalı olsaydı Wi-Fi adaptörü bağlanabilirdi. Düzeltme Wi-Fi adaptörü çalıştı Wi-Fi ağının misafirine bağlandım çalıştı ama hala Ethernet kablosundan gelen internet çalışmıyor ve ana internet Wi-Fi üzerinden de çalışmıyor. Gene düzeltme, artık misafir ağıda çalışmamakta.

Merhaba bu yan hesabım diğeri kısıtlandı.
Diğer komşuları bilmiyorum ama modem telefon tabletten Wi-Fi üzeriden çalışıyor internet sorunsuz. Olay bilgisayarı açtığımda aniden gitti. Kablo yuvaya tam oturmuş kontrol ettim. Wi-Fi adaptöründede internet çalışmıyor.
Modem ayarlarında sorun olamaz Ethernet erişimi kapalı olsaydı Wi-Fi adaptörü bağlanabilirdi. Düzeltme Wi-Fi adaptörü çalıştı Wi-Fi ağının misafirine bağlandım çalıştı ama hala Ethernet kablosundan gelen internet çalışmıyor ve ana internet Wi-Fi üzerinden de çalışmıyor. Gene düzeltme, artık misafir ağıda çalışmamakta.
Windows 7 mi kullanıyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı