Steam Bölgesi nasıl değiştirilir?

• Konuyu başlatan yasau
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 854
Emin değilim ama VPN ile Ukrayna'ya bağlanıp değiştirebilirsiniz ama Steam bu konuyu tespit ederse herhangi bir yaptırım uygular mı bilmiyorum araştırmak lazım.

Merhaba Türkiye olan Steam hesabını Ukrayna bölgesi nasıl yaparım? Bilen varsa yazabilir mi?

Para birimini değiştirip ucuza alma gibi bir umudunuz varsa böyle bir şey mumkun fakat çok zor. Ama Ukrayna hesabı açıp oradan kendi hesabınıza hediye atabilirsiniz (Steam leveliniz artmaz)

Oyun nasıl satın alacağım almaya calıstıgımda hata veriyor.
Herhangi bir Ukrayna cüzdan kodu etkinleştirirsen Ukrayna bölgesi olarak değişir hocam. Ukrayna destekli kart kullanırsanda oyunu öyle alabilirsin. 3 ay boyunca ülkeni değiştiremezsin 1 yılda 1'den fazla kez ülke değiştirirsen Steam'in radarına takılırsn.

Herhangi bir Ukrayna cüzdan kodu etkinleştirirsen Ukrayna bölgesi olarak değişir hocam. Ukrayna destekli kart kullanırsanda oyunu öyle alabilirsin. 3 ay boyunca ülkeni değiştiremezsin 1 yılda 1'den fazla kez ülke değiştirirsen Steam'in radarına takılırsn.

Hocam nasıl yani Steam hediye yerine Ukrayna kodumu yazacağım detaylı söyler misin cok ihtiyacım var.

Hocam nasıl yani Steam hediye yerine Ukrayna kodumu yazacağım detaylı söyler misin cok ihtiyacım var.
Hocam nasıl İtemsatış oyunfor gibi yerlerde daha uyguna Steam cüzdan kodu satılıyor ya sizde Ukrayna cüzdan kodu bulucaksınız ve atıyorum 5 Ukrayna para birimi cüzdan kodu aldınız onu cüzdan bölümüne(hesap detaylarınız/steam cüzdan kodu ekleyin bölümüne tıklayıp orada Steam cüzdan kodu veya hediye kartı kullan bölümüne tıklayıp satın aldığın Ukrayna cüzdan kodunu oraya yapıştıracaksın ve Steam'in otomatik o para birimine dönüşecektir.) o kodu yapıştırdıktan sonra otomatik Ukrayna para birimine döner ya oyun alırken Ukrayna cüzdan kodu alıp Steam bakiye ile oyun alacaksınız ya da Ukrayna'ya ait gerçek kredi kartıyla oyun aldığınızda otomatik olarak Ukrayna para birimine dönüşecektir(3 ay boyunca bölge değiştiremezsiniz 1 oyun için Ukrayna para birimi yapayım 15 gün 1 ay sonra tekrar döneyim derseniz Steam'in radarına takılırsınız)

Son düzenleme:
Bende dün FC25 için bölgeyi Ukrayna yaptım, başta geçtiğimde kartla ucuz bir oyun aldıktan sonra para birimi grivna oldu. Uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum, hesabı riske atıyoruz ister istemez. Nasıl yapıldığına gelecek olursak, VPN açıp Ukrayna'yı seçtim, kartımla ucuz bir oyun satın alırken adrese Ukrayna'yla ilgili şeyler girdim. Daha sonrasında satın alırken bölge seçimi çıkıyor zaten. Bölge değiştirdikten sonra en az 1 sene dokunmamak en mantıklısı bence.

Bende dün FC25 için bölgeyi Ukrayna yaptım, başta geçtiğimde kartla ucuz bir oyun aldıktan sonra para birimi grivna oldu. Uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum, hesabı riske atıyoruz ister istemez. Nasıl yapıldığına gelecek olursak, VPN açıp Ukrayna'yı seçtim, kartımla ucuz bir oyun satın alırken adrese Ukrayna'yla ilgili şeyler girdim. Daha sonrasında satın alırken bölge seçimi çıkıyor zaten. Bölge değiştirdikten sonra en az 1 sene dokunmamak en mantıklısı bence.
Ben öyle yaptıgımda hata veriyor acaba kullandıgınız bankanın adı nedir ben papara kullanıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı